Ληστεία για γέλια και για κλάματα στην Αρκαδία-Καφετζής σε ρόλο πράκτορα 007!

Με λεία 100.000 ευρώ έφυγαν οι δράστες

Αστυνομική... κωμωδία θυμίζει η ληστεία που έγινε σε τράπεζα στην Αρκαδία. Το αστυνομικό τμήμα ήταν μακριά και έτσι τον ρόλο των αστυνομικών, προκειμένου να ελέγξουν τι γίνεται στο εσωτερικό του υποκαταστήματος, ανέλαβε ένας ιδιοκτήτης καφενείου.

Όπως θα δείτε και στο video, ο ληστής με καλυμμένο το πρόσωπο του, περούκα, μαύρα γυαλιά και το όπλο στο χέρι έχει ακινητοποιήσει την υπάλληλο της Εθνικής τράπεζας στον Τυρό Αρκαδίας. Το χρηματοκιβώτιο είναι ορθάνοιχτο και τα χιλιάδες ευρώ κάνουν φτερά μέσα σε λίγα λεπτά, όπως δείχνουν και οι εικόνες από το κλειστό κύκλωμα. Στο ισόγειο του υποκαταστήματος όμως εκτυλίσσεται μια κανονική... κωμωδία με ομήρους πελάτες και υπάλληλους. Ο συναγερμός χτύπησε αλλά επειδή το τμήμα του Λεωνιδίου ήταν 21 χιλιόμετρα μακριά, ο αστυνομικός ζήτησε από τον... καφετζή, να πάει μέχρι την τράπεζα ώστε να δει τι συμβαίνει.

Ο δεύτερος ληστής ήταν μεταμφιεσμένος σε ηλικιωμένο και φορούσε μάσκα σιλικόνης. Ο καφετζής μπήκε στην τράπεζα και έκανε ότι μιλούσε στο τηλέφωνο με έναν... ψαρά. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής όμως ήταν η αστυνομία.

Ο... Μήτσος (βλέπε αστυνομία) κατάλαβε ότι γινόταν ληστεία και μόνο τότε ξεκίνησε να πάει στην τράπεζα για να συλλάβει τους δράστες. Ο δεύτερος ληστής τα έχασε όταν είδε τον καφετζή να μιλά στο τηλέφωνο και τον κράτησε και αυτόν όμηρο μέσα στο υποκατάστημα.

Η... κωμωδία τελείωσε όταν οι δράστες πήραν περίπου 100 χιλιάδες ευρώ και διέφυγαν με αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός τους. Ένα ελικόπτερο της αστυνομίας έκανε αναζητήσεις στην περιοχή για να εντοπίσει το ασημί ΙΧ αλλά μάταια. Για την υπόθεση, λόγω του τρόπου δράσης των ληστών, ενημερώθηκε και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top