Από την Γλυφάδα ο φοιτητής που βρέθηκε κρεμασμένος στο Μεσολόγγι–Που τηλεφώνησε πριν το τέλος

Συγκλονισμένοι είναι οι συμφοιτητές και οι καθηγητές του-Πρώτη ανάρτηση: 29-06-2017 18:14

Συγκλονισμένοι είναι φοιτητές και καθηγητές στo ΤΕΙ Μεσολογγίου με την είδηση ότι ένας 23χρονος φοιτητής του τμήματος Λογιστικής βρέθηκε κρεμασμένος με σχοινί στην κουπαστή της σκάλας της σχολής. Δεν μπορούν να δώσουν κάποια εξήγηση για το τραγικό τέλος του νεαρού, καθώς όλοι εκεί μιλούν για ένα ευγενικό και ήσυχο παιδί που δεν είχε δώσει δικαιώματα ποτέ.

Οι γονείς του φοιτητή που μένουν στην Γλυφάδα, μόλις ενημερώθηκαν από τις αρχές πήγαν στο Μεσολόγγι, σύμφωνα με πληροφίες του STAR. 

Ο 23χρονος ήταν στο δέκατο εξάμηνο, λίγο πριν πάρει το πτυχίο του.  Στην εξεταστική του Ιουνίου, o 23χρονος δεν συμμετείχε σε κάποιο μάθημα.Από τα 39 μαθήματα του έμεναν 13.

Ερωτήματα προκαλεί το ότι ο 23χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στη σχολή, καθώς, σύμφωνα με τον πρόεδρο του τμήματος, υπάρχει φύλακας που κλειδώνει το βράδυ. 

Τον άτυχο φοιτητή αντίκρισε νεκρό το πρωί της Πέμπτης η καθαρίστρια του κτιρίου, όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο  star.gr. Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο δεν βρήκαν κάποιο σημείωμα. Στο κινητό του τηλέφωνο όλες οι κλήσεις είχαν σβηστεί, εκτός από μια... στη γραμματεία της σχολής του. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν και το σπίτι του, όμως ούτε εκεί βρήκαν κάποιο σημείωμα. 

Τo Τεχνoλoγικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Μεσoλoγγίoυ ιδρύθηκε τo 1981. Τo Τ.Ε.Ι. στεγάζεται σε ιδιόκτητα κτίρια εντός αγρoκτήματoς συνoλικής έκτασης oκτακoσίων (800) στρεμμάτων που βρίσκεται σε απόσταση περίπoυ 4 χιλιoμέτρων από τo κέντρo της πόλης.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top