ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΙ οι εργαζόμενοι στους Δήμους! «Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις και από Πέμπτη βλέπουμε»

Αυξάνεται το προσωπικό ασφαλείας για την αποκομιδή των σκουπιδιών

Την πρόθεση της ΠΟΕ-ΟΤΑ να αυξήσει τον αριθμό του προσωπικού ασφαλείας, ώστε να μαζεύεται από τους δρόμους μεγαλύτερη ποσότητα σκουπιδιών έκανε γνωστή μιλώντας στην εκπομπή Live U ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Νίκος Τράκας.

«Καταλαβαίνουμε τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και πρέπει να βελτιώσουμε την κατάσταση γιατί για εμάς πάνω από όλα είναι ο πολίτης. Άλλωστε γι’ αυτόν παλεύουμε, για να μην ιδιωτικοποιηθεί η καθαριότητα και κληθεί ο ίδιος να πληρώσει τρεις και τέσσερις φορές παραπάνω χρήματα στα ανταποδοτικά», είπε.

Πάντως δε θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του για το τι μέλλει γενέσθαι με τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, σημειώνοντας ότι αύριο, μετά από την απεργιακή κινητοποίηση θα συνεδριάσει εκ νέου η εκτελεστική επιτροπή για να αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις της.

«Αύριο είναι η απεργιακή κινητοποίηση, όπου θα κριθεί από την ομοσπονδία τι θα κάνουμε στη συνέχεια. Η απεργία είναι σε ισχύ και αύριο μετά από την συγκέντρωση η εκτελεστική επιτροπή θα αποφασίσει για τη συνέχεια», είπε και πρόσθεσε:

«Τις τελευταίες μέρες παίζονται πολιτικά παιχνίδια, αλλά εμείς δεν παίζουμε και δεν ανήκουμε σε κανέναν, ούτε στον κ. Μητσοτάκη, ούτε στον κ. Τσίπρα, ούτε στην κ. Γεννηματά, ούτε στον κ. Κουτσούμπα. Εγώ προσωπικά δεν έχω προσωπικούς μπαμπάδες, προσπαθούμε όλοι να δώσουμε λύση σε ένα ζήτημα που έχει δημιουργηθεί για τους συναδέλφους. Υπενθυμίζω άλλωστε ότι χθες η απόφαση στη συνεδρίαση ήταν ομόφωνη». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top