Από θαύμα σώθηκε 14χρονη στο Μενίδι από αδέσποτη σφαίρα- Υπό την εποπτεία εισαγγελέα πλέον η αστυνομική έρευνα

Η Εισαγγελία Αθηνών, αποφάσισε να εμπλακεί λόγω της σοβαρότητας των περιστατικών

Να εμπλακεί- λόγω της σοβαρότητας των περιστατικών-  στο νέο περιστατικό αδέσποτης σφαίρας στο Μενίδι, αποφάσισε η εισαγγελία Αθηνών.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, το απίστευτο περιστατικό, συνέβη μόλις λίγες ημέρες μετά το θάνατο του μαθητή, την ώρα της σχολικής γιορτής, στο προαύλιο του σχολείου του.

Συγκεκριμένα η έρευνα της αστυνομίας θα διενεργείται στο εξής υπό την εποπτεία του εισαγγελέα Γιώργου Νούλη.

AKOYΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ" Ο ΘΕΙΟΣ ΤΗΣ 14ΧΡΟΝΗΣ

 

 

 

Να σημειώσουμε, πως η νέα έρευνα αφορά τη νέα, σοκαριστική καταγγελία, που αναφέρει πως αδέσποτη σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι 14χρονης η οποία βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της, μαζί με τη γιαγιά και τη θεία της, το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα μάλιστα με τη  θεία του κοριτσιού, η σφαίρα χτύπησε πίσω ακριβώς από το σημείο που βρισκόταν η μικρή  η οποία μετακινήθηκε την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα να μην τραυματιστεί.

Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, έχει ζητήσει να ενημερώνεται μάλιστα προσωπικά ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Ηλίας Ζαγοραίος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live U», η μητέρα της 14χρονης δήλωσε:

Το παιδί δεν το κατάλαβε εκείνη τη στιγμή. Όταν το έμαθε σοκαρίστηκε. Ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, γιατί είναι ένα παιδί 14 ετών, έχει αντίληψη, ακούει, καταλαβαίνει πολύ καλά τι γίνεται.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top