Θρίλερ στο Μεταξουργείο: Συνελήφθη ο ένοπλος που ήταν ταμπουρωμένος σε διαμέρισμα

Η ανταλλαγή πυροβολισμών, η ομηρία και η επιχείρηση της αστυνομίας - Πρώτη ανάρτηση 23-06-2017 22:44

Συναγερμός ΤΕΛΟΣ στον Κολωνό! Γύρω στις 10 το βράδυ έληξε το περιστατικό με τον ένοπλο που είχε ταμπουρωθεί σε πολυκατοικία στο Μεταξουργείο, όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα που είχε κλειστεί με όπλο νωρίτερα σε διαμέρισμα, κρατώντας όμηρη και μια γυναίκα.

Άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) της Ελληνικής Αστυνομίας συνέλαβαν και μία γυναίκα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, προηγήθηκε επεισόδιο μεταξύ πέντε ατόμων στη συμβολή των οδών Αχιλλέως και Λένορμαν στο Μεταξουργείο .

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία αναφέρουν πως υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών και όταν έφθασε εκεί η αστυνομία με κράνη και ασπίδες, ένας από τους εμπλεκόμενους, κατά πληροφορίες αλβανικής υπηκοότητας, ταμπουρώθηκε σε σπίτι. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας επιχείρησε να ξεφύγει και φτάνοντας στην οδό Αχιλλέως, απείλησε με όπλο μια γυναίκα που διατηρεί κατάστημα στην περιοχή. Η γυναίκα ξέφυγε και ο άνδρας ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στην οδό Αχιλλέως 23. Τελικώς, μετά από επιχείρηση ανδρών της ΟΠΚΕ, ο άνδρας συνελήφθη, χωρίς ωστόσο να έχει στην κατοχή του το όπλο, για τον εντοπισμό του οποίου πραγματοποιούν έρευνα οι αρχές.

Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή στη συμβολή των οδών Αχιλλέως και Λένορμαν στο Μεταξουργείο.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top