ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ:H σύζυγος του οδηγού ταξί που δολοφονήθηκε στην Καστοριά ΛΥΓΙΖΕΙ on air - ΞΕΣΠΑ σε δάκρυα και το παιδί τους

Τρεις μήνες μετά το φριχτό έγκλημα ζητούν δικαίωση και παραδειγματική τιμωρία του ειδικού φρουρού που σκότωσε τον άνθρωπο τους

Σοκαρισμένη παραμένει η μικρή κοινωνία της Καστοριάς από την δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί με φερόμενο ως δράστη έναν ειδικό φρουρό, τρεις μήνες μετά το αποτρόπαιο έγκλημα. 

Ο 30χρονος φέρεται να ομολόγησε την δολοφονία, τα κίνητρα όμως παραμένουν ένα μυστήριο, καθώς ο κατηγορούμενος έπεσε σε αντιφάσεις. Αρχικά υποστήριξε στους συναδέλφους του που τον συνέλαβαν ότι είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα, στη συνέχεια όμως έκανε στροφή 180 μοιρών λέγοντας ότι κίνητρο του ήταν ληστεία, γεγονός που δεν στοιχειοθετείται, αφού σύμφωνα με τους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας και τους συγγενείς στην τσέπη του παντελονιού του θύματος βρέθηκαν 550 ευρώ. 

Η επιτόπια έρευνα έδειξε ότι οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν. Το θύμα προσπάθησε να βγει από το ταξί, αλλά τότε ο δράστης τον πυροβόλησε πισώπλατα  και στη συνέχεια στον θώρακα και στο κεφάλι!  Ο δράστης κάλεσε ξανά ταξί για να φύγει από το σημείο. Ήταν ψύχραιμος και ομιλητικός, παρά το γεγονός ότι λίγο νωρίτερα είχε διαπράξει έγκλημα.

Οι κάλυκες από το πιστόλι του, τον πρόδωσαν. Ήταν το ίδιο όπλο, με το οποίο είχε τραυματίσει κάποια χρόνια πριν τον τρομοκράτη Νίκο Μαζιώτη στο Μοναστηράκι. Και κάπως έτσι από ήρωας, βρέθηκε κατηγορούμενος. 

Η οικογένεια του δράστη εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του θύματος.  Ο πόνος όμως για την οικογένεια του αδικοχαμένου ταξιτζή δεν απαλύνει… 

Σήμερα σχεδόν 90 ημέρες μετά την τραγωδία, η σύζυγος του θύματος με δάκρυα στα μάτια, μίλησε στην εκπομπή «Τatiana Live»  για τη νύχτα της 10ης Μαρτίου.

«Ήταν ήρεμος, καλός, τέλειος σύζυγος, λατρεμένος πατέρας. Ήταν πολύ δεμένος με τα δύο παιδιά μας», είπε με δάκρυα στα μάτια η σύζυγος του άτυχου οδηγού ταξί, περιγράφοντας τις τελευταίες ώρες που πέρασαν μαζί πριν την δολοφονία αλλά και το άσχημο προαίσθημα της.

«Δεν θέλω τίποτα να κουκουλωθεί, περιμένω να λάμψει η δικαιοσύνη. Η ζωή μας είναι χωρίς νόημα. Δεν μπορούμε να δουλέψουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Θέλω να γίνει το δικαστήριο, θα μας φέρει λύτρωση. Δεν μπορεί να φεύγει έτσι μια ζωή, ο φονιάς να δικαστεί. Δεν ήταν επιλογή του συζύγου μου, ούτε επιλογή του Θεού», πρόσθεσε η ίδια.

Όσο μίλαγε, δίπλα της, ο γιος της δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Στο ερώτημα «τι θα έλεγε στο δράστη αν τον έβλεπε;», ο γιος του οδηγού ταξί απάντησε «ένα γιατί».

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος κ.Ραγκούσης υποστήριξε πως «o δράστης δεν είναι ούτε άρρωστος, ούτε ψυχοπαθής, απλώς έχει έφεση στην αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής. Οι συγγενείς ζητούν δικαίωση μέσα από την δικαιοσύνη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top