Ο Γ. Πατούλης στο star.gr: «Προβοκατόρικη η επίθεση στα μέλη της ΚΕΔΕ»

«Όλες οι αποφάσεις που έχουμε βγάλει είναι υπέρ των εργαζομένων στους δήμους»-Πρώτη ανάρτηση: 22-06-2017 12:45

Για προβοκάτσια έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης, μιλώντας στο star.gr για την επίθεση που δέχθηκε ο ίδιος, αλλά και μέλη της ΚΕΔΕ από εργαζομένους στην καθαριότητα των δήμων έξω από το υπουργείο Εσωτερικών.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το star.gr, ο κ. Πατούλης και αντιπροσωπεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων συμμετείχαν στην πορεία της ΠΟΠ – ΟΤΑ και έφτασαν στο υπουργείο Εσωτερικών, καθώς είχαν ραντεβού για το θέμα των συμβασιούχων με τον υπουργό Π. Σκουρλέτη, ο οποίος όμως απουσίαζε.

«Στην μία είσοδο οι εργαζόμενοι είχαν βάλει φωτιά, οπότε κινηθήκαμε προς την άλλη. Εκεί ήταν δυο τρεις εργαζόμενοι, οι οποίοι προφανώς κινήθηκαν προβοκατόρικα και μας επιτέθηκαν. Και το λέω αυτό γιατί όλες οι αποφάσεις μας είναι υπέρ των συμβασιούχων, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι αυτό συνέβη την ώρα που απουσίαζε ο υπουργός», είπε ο κ. Πατούλης και κατέληξε:

«Με τους υπόλοιπους εργαζόμενους που βρεθήκαμε στην πορεία ήμασταν μια χαρά, ενωμένοι και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή. Δεν υπήρχε σε όλη τη διάρκεια της πορείας καμία ένταση, παρά μόνο εκείνη η στιγμή έξω από το υπουργείο».

Τραμπούκους αποκάλεσε η ΚΕΔΕ με ανακοίνωση  της, την ομάδα των διαδηλωτών, ενώ καταδίκασε τα επεισόδια. Στην συνάντηση πάντως που ακολούθησε ανάμεσα σε υπουργό εσωτερικών και προεδρείο της ΚΕΔΕ δεν βρέθηκε κοινό σημείο για να σταματήσουν δεκάδες πόλεις σε ολόκληρη την χώρα να πνίγονται στα σκουπίδια.  

Της Ευαγγελίας Ντούρου

email: entourou@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top