ΜΠΑΛΑΚΙ οι ευθύνες πάνω στον τάφο του μικρού Μάριου! Η ΕΛΑΣ τα ρίχνει στους γιατρούς του Παίδων που δεν είδαν τη σφαίρα

«Χάσαμε πολύτιμο χρόνο για να βρούμε το δράστη»

ΜΠΑΛΑΚΙ οι ευθύνες πάνω στον τάφο του μικρού Μάριου! Η ΕΛΑΣ τα ρίχνει στους γιατρούς του Παίδων που δεν είδαν τη σφαίρα

Την ώρα που το Μενίδι φλέγεται, με την οργή των κατοίκων να ξεχειλίζει εξαιτίας της αδιαφορίας της αστυνομίας και της πολιτείας να καταπολεμήσει την εγκληματικότητα στην περιοχή που ακμάζει εδώ και χρόνια, κύκλοι αξιωματικών της ΕΛΑΣ, κάνουν μπαλάκι τις ευθύνες και κατηγορούν τους γιατρούς του Παίδων ότι αν είχαν βρει τη σφαίρα στο κεφάλι του Μάριου, τότε και η αστυνομία θα είχε βρει το δράστη.

«Εάν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης οι γιατροί του νοσοκομείου όπου διακομίστηκε ο μαθητής είχαν διαπιστώσει ότι δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι του, θα είχαμε αποκλείσει αμέσως την περιοχή και πιθανότατα θα συλλαμβάναμε το δράστη. Εμείς ενημερωθήκαμε για το πόρισμα του ιατροδικαστή το μεσημέρι της Παρασκευής. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Θα “δέσουμε”, όμως, την υπόθεση και ο δράστης θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη», αναφέρουν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ αστυνομικές πηγές.

Σημειώνουν μάλιστα ότι «οι επιχειρήσεις της αστυνομίας στη Δυτική Αττική είναι καθημερινές, ενώ από τον περασμένο Φεβρουάριο έχουν εντατικοποιηθεί».

Προσθέτουν ακόμα ότι οι άμεσες εξιχνιάσεις των διαφόρων αδικημάτων στη συγκεκριμένη περιοχή ανέρχονται στο 70% και ότι η αστυνομία είναι συνεχώς παρούσα, παρά τα όσα καταγγέλλουν οι κάτοικοι.

«Η αστυνομία κάνει από την πλευρά της ό,τι είναι εφικτό και στη Δυτική Αττική, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Ένα ποσοστό μεγαλύτερο του 60% των παραβατικών ατόμων το έχουμε συλλάβει από δύο έως και … δεκαπέντε φορές. Σημειώστε ότι για κακουργήματα οι περισσότεροι βγαίνουν μέσα σε δυόμισι χρόνια το πολύ, ενώ για αδικήματα μέσα σε ένα χρόνο έχουν αποφυλακιστεί», επισημαίνουν οι ίδιοι κύκλοι της ΕΛΑΣ.

Σημειώνεται ότι συνελήφθησαν έξι συνολικά άτομα, ενώ έγιναν και 34 προσαγωγές. Μεταξύ των συλληφθέντων και ένας 23χρονος Ρομά, ο οποίος ομολόγησε ότι πυροβόλησε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, αλλά με καραμπίνα και όχι με 9αρι πιστόλι, στο οποίο ανήκει η σφαίρα που έκοψε το νήμα της ζωής του Μάριου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top