Η φοιτήτρια θύμα bullying περιγράφει τον τρόμο που έζησε

Δείτε τι είπε

Μήνυση σε βάρος του καθηγητή της για προσπάθεια συγκάλυψης του ξυλοδαρμού της κατέθεσε σήμερα η φοιτήτρια από τα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Για πρώτη φορά μιλά η ίδια για τον τρόμο που βίωσε.

«Με έσπρωξαν με έριξαν κάτω με χτυπούσαν κλωτσιές στο τέλος έφυγαν και οι δυο μαζί με την παρέα τους που ήταν στο αμφιθέατρο και με άφησαν. Ήμουν αναίσθητη μόλις συνήλθα ….Μόλις αντιλήφθηκα το αίμα πάνω μου κάλεσα το ασθενοφόρο και ήρθε και με πήρε από την σχολή και με πήραν και με πήγαν στο Σισμανόγλειο  νοσοκομείο στην Κομοτηνή».

Καταβεβλημένη και φορώντας κολάρο η Ματίνα Παππά κατέθεσε σήμερα μήνυση εναντίον του καθηγητή της. Υποστηρίζει πως ενώ οι 2 συμφοιτήτριες την χτύπησαν και την έστειλαν στο νοσοκομείο, εκείνος της ζήτησε να αποσιωπήσει τον ξυλοδαρμό της.

«Μου είπε πρόσεξε μην βγούμε στα μανταλάκια πρόσεξε μην μιλήσεις πουθενά .Δεν ήρθε να με δει μόνο με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε πρόσεξε μην μιλήσεις πουθενά».

Όπως καταγγέλλει η φοιτήτρια όλα ξεκίνησαν για μια ασήμαντη αφορμή. Επειδή σε μια πρόβα χορού είχε τα νύχια της βαμμένα κόκκινα.

Ενώ παλεύει να αναρρώσει από τα χτυπήματα της και λαμβάνει ψυχολογική υποστήριξη για τα όσα υπέστη, όπως καταγγέλλει το  bullying εις βάρος της από τη συγκεκριμένη παρέα συνεχίζεται.

Η υπόθεση θα λυθεί πλέον στις δικαστικές αίθουσες ενώ παράλληλα με εντολή του Πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης διενεργείται ΕΔΕ στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top