Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. η "συμμορία των εξοχικών"- Χρήματα, ηλεκτρικές συσκευές και...ρούχα στη λεία τους

Οι δυο από τους 3 δράστες είναι παλιοί γνώριμοι των αρχών

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. η "συμμορία των εξοχικών"- Χρήματα,

Η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να περάσει χειροπέδες στη «συμμορία των εξοχικών», την αδίστακτη αυτή συμμορία που διέπραξε 20 κλοπές σε βίλες στην παραλιακή.

Οι δράστες είναι 3, από την Αλβανία. Η συμμορία ξεκίνησε τη δράση της το 2016, εισβάλλοντας σε σπίτια από τις εισόδους ή τις μπαλκονόπορτες. Η λεία τους περιλάμβανε χρήματα, ηλεκτρικές συσκευές, διαφόρων ειδών εργαλεία, ενίοτε και ρούχα! Στόχος τους ήταν η μεταπώληση των κλοπιμαίων σε τρίτους, ώστε να κερδίζουν χρήματα. Το ιδιαίτερο της υπόθεσης είναι ότι μερικές φορές ξανάμπαιναν σε σπίτι το οποίο είχαν ήδη κλέψει στο παρελθόν.

Ο ένας εκ των 3 δραστών, παλιός γνώριμος της ΕΛ.ΑΣ., είχε καταδικαστεί στο παρελθόν σε φυλάκιση για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών, αποφυλακίστηκε, όμως, το 2009. Για τα ίδια αδικήματα είχε φυλακιστεί στο παρελθόν κι ένας συνεργός του.

Η αστυνομία διεξήγαγε έρευνα στα σπίτια των συλληφθέντων, στα οποία εντόπισε περίπου 400 ευρώ και πλήθος ρολογιών, κοσμημάτων, γυαλιών ηλίου, κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρονικών συσκευών και οικιακών σκευών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top