Τελευταία Εξέλιξη: Βγαίνει από την εντατική ο Παπαδήμος – Που μεταφέρουν τον πρώην πρωθυπουργό

Στο πλευρό του συνεχώς η σύζυγος του

Λουκάς Παπαδήμος Ευαγγελισμός

Κάθε ώρα που περνά γίνεται και καλύτερα ο πρώην πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, μετά τον τραυματισμό του από παγιδευμένο φάκελο στις 25 Μάιου. Μάλιστα σήμερα Δευτέρα βγαίνει από την εντατική.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση των θεραπόντων ιατρών, ο κ.Παπαδήμος παραμένει αιμοδυναμικά σταθερός και με ομαλή εξέλιξη των τραυμάτων. Το βασικό του τραύμα είναι στον δεξί μηρό για το οποίο, ο πρώην πρωθυπουργός υποβλήθηκε σε χειρουργικούς καθαρισμούς και συνεχείς αλλαγές.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του νοσοκομείου, έπειτα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου ο κ. Λουκάς Παπαδήμος θα εξέλθει και θα μετακινηθεί στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του νοσηλευτικού ιδρύματος που συνολικά διαθέτει 20 κλίνες.

Στο πλευρό του Λουκά Παπαδήμου, βρίσκεται διαρκώς η σύζυγός του, Σάνα Ίνγκραμ, η οποία έδωσε σήμερα νέα στοιχεία για περιεχόμενο του τρομο-φακέλου. 

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα” και τον Γιώργο Παπαδάκη, η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού αποκάλυψε ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν τοποθετημένος μέσα σε θήκη CD, που θύμιζε κασετίνα. Τόνισε πως ο κ. Παπαδήμος είχε λάβει διαβεβαιώσεις ότι ο φάκελος είχε ελεγχθεί πριν σταλεί στην οικία τους.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται, σε διαφορετικά πεδία, οι έρευνες για το χτύπημα στον πρώην Πρωθυπουργό από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top