ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ η σύζυγος του Λουκά Παπαδήμου μιλά στο STAR: "Δεν μπορούσε να κοιμηθεί"

Η Σάνα Ίνγκραμ ανοίγει την καρδιά της λίγες ώρες με το τρομοκρατικό χτύπημα με τον τρόμο-φάκελο στον πρώην πρωθυπουργό

Σοκαρισμένη είναι η σύζυγος του Λουκά Παπαδήμου, Σάνα Ίνγκραμ, η οποία μίλησε στο Star και την Ιωάννα Βάσσου για τα πρώτα λεπτά μετά την τρομοκρατική επίθεση. Η ίδια αποκάλυψε τι της είπε ο πρώην πρωθυπουργός, όταν τον είδε στο νοσοκομείο, ενώ συγκινημένη δήλωσε πως ο σύζυγος της δεν έχει κάνει κακό στην Ελλάδα για να υποστεί κάτι τέτοιο. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ

Ένα ήσυχο απόγευμα μετατράπηκε σε εφιάλτη για τη Σάνα Ίνγκραμ. Περίμενε τον σύζυγο της Λουκά Παπαδήμο στο σπίτι τους, όταν χτύπησε το τηλέφωνο και άκουσε την γραμματέα του πρώην πρωθυπουργού να την ενημερώνει για την τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκε. 

«Τον περίμενα στο σπίτι και η γραμματέας του με πήρε και μου λέει “Σάνα κάτι έγινε, θα πάω για το νοσοκομείο, ίσως πρέπει να έρθεις. Δεν είναι τόσο άσχημα αλλά είναι κάτι”. Και εκεί έμαθα ότι δεν ήταν τόσο μικρό πράγμα. Ήταν σοκ! Σήμερα το πρωί ήταν πιο καλά. Πάει καλά»,  είπε αρχικά η κυρία Σάνα Ίνγκραμ 

«Ο γιατρός μου είπε να είμαι κοντά του, να μιλήσω μαζί του για να ξέρουν ότι είναι η σωστή φωνή του, γιατί είχαν άγχος, αλλά ευτυχώς μιλούσε μια χαρά. Δεν μπορούσε να κοιμηθεί όλη τη νύχτα, γιατί σκεφτόταν τι κρίμα ήταν αυτό που συνέβη», πρόσθεσε η ίδια

Η Σάνα Ίνγκραμ είναι παντρεμένη με τον Λουκά Παπαδήμο από το 1977, γεννήθηκε στην Ινδονησία, μεγάλωσε στη Ολλανδία και είναι διεθνούς φήμης ζωγράφος.  Από χθες Πέμπτη πηγαινοέρχεται στον Ευαγγελισμό για να βλέπει τον σύζυγο της και να ενημερώνεται για την κατάσταση της υγείας του. 

«Μου είπε ότι θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα. Είναι χαρούμενος άνθρωπος και θετικός και είναι ευχαριστημένος που δε συνέβη κάτι χειρότερο. Ήταν τυχερός, γιατί το αυτοκίνητο που έχει συνέχεια για ασφάλεια είναι πολύ βαρύ και κλειστό είχε πρόβλημα και το είχαν για φτιάξιμο! Το αυτοκίνητο που είχαν χθες Πέμπτη ήταν απλό», πρόσθεσε.

Αν οι τρομοκράτες γνώριζαν τον σύζυγο της από κοντά, δεν θα του έστελναν τον παγιδευμένο φάκελο, είπε η ίδια. 

«Είναι μεγάλο κρίμα αυτό που έγινε, γιατί δεν είχαν λόγο. Ο Λουκάς δεν είναι Αριστερά… Δεξιά, τους αγαπάει όλους και είναι κρίμα» πρόσθεσε η κυρία  Σάνα Ίνγκραμ, ενώ στο ερώτημα «γιατί το έκαναν αυτό στον πρώην πρωθυπουργό», η ίδια απάντησε «χωρίς λόγο, από μίσος, ζήλια, απελπισία».

«Δεν έχει κάνει τίποτα άσχημο για την Ελλάδα, έχει δουλέψει τόσο καλά και τόσο πολύ, χωρίς να μιλάει συνέχεια. Δεν έχουν ανάγκη τώρα τέτοια άσχημα πράγματα, τώρα έχουμε ανάγκη για θετικά πράγματα» πρόσθεσε, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι δεν φοβούνται, καθώς έχουν «καλή ασφάλεια».

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού είναι κατηγορηματική, ο φάκελος πέρασε από έλεγχο. «Ήταν ένας φάκελος που τον στείλανε για τον Λουκά και τον πήρανε και κάνανε σαν scanning για να δουν τι έχει μέσα και τίποτα δεν φάνηκε», υποστήριξε.

Τώρα περιμένει να συνέλθει πλήρως από τα τραύματα ο πρώην πρωθυπουργός και να επιστρέψει σπίτι τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top