Το ΝΕΟ ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση του Λουκά Παπαδήμου- "Θα παραμείνει στην Εντατική"

Εξιτήριο πήραν οι δύο άντρες που ήταν μαζί του στο τρομοκρατικό χτύπημα -Πρώτη ανάρτηση:26-05-2017 19:58

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Λουκά Παπαδήμου, εξέδωσε το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου νοσηλεύεται ο πρώην πρωθυπουργός, μετά το χτύπημα με τον τρομοφάκελο που έσκασε στα πόδια του. 

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, ο Λουκάς Παπαδήμος θα συνεχίσει να νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για τουλάχιστον μια ημέρα ακόμα, καθώς υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει: «Ο ασθενής κύριος Λουκάς Παπαδήμος είναι αιμοδυναμικά σταθερός. Έχει καλή γενική κατάσταση. Εξέλιξη τραυμάτων ομαλή. Το επόμενο 24ωρο θα παραμείνει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι δύο συνοδοί του, έλαβαν την αναγκαία ιατροφαρμακευτική φροντίδα και εξήλθαν σε καλή γενική κατάσταση, με οδηγίες για ιατρική επανεκτίμηση σε μια εβδομάδα».

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, ο Κώστας Καζακόπουλος, «οι δύο συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, που είναι η σκιά του, είναι καλά στην υγεία τους και πήραν εξιτήριο και θα επιστρέψουν σε 7 ημέρες στο νοσοκομείο για επανεξέταση» .

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top