ΑΥΤΟΨΙΑ STAR σε ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ: ΧΙΛΙΑΔΕΣ κοπέλες βγαίνουν στο "πεζοδρόμιο" για ένα κομμάτι ψωμί- ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ!

Το 40% είναι Ελληνίδες

Τα στοιχεία για την πορνεία στην Ελλάδα δείχνουν ότι περίπου 18.000 γυναίκες εκδίδονται, ακόμη και σε εξευτελιστικές τιμές που δεν ξεπερνούν τα 10 ευρώ.

Μοιάζει απίστευτο είναι όμως αληθινό. Κοπέλες εκδίδονται όχι απλά στον δρόμο αλλά σε χημικές τουαλέτες στην Ομόνοια, δίπλα στους περαστικούς. Ο λόγος είναι ένας: Γλυτώνουν χρήματα από το ξενοδοχείο, με αποτέλεσμα τα 5 ή 10 ευρώ που εισπράττουν, να μένουν καθαρά στην τσέπη τους.

Σύμφωνα με ερεύνα που παρουσίασε ο εγκληματολόγος Γρηγόρης Λάζος σε ημερίδα με τίτλο «Η εργασία στο σεξ στην Ελλάδα», περίπου 18.000 ημεδαπές γυναίκες εκδίδονται στην Ελλάδα, με τιμές που κυμαίνονται από 10 έως 50 ευρώ. To 35% με  40% των ιερόδουλων είναι Ελληνίδες.

Στην αυτοψία που έκανε το Star σε οίκους ανοχής, θα δείτε ότι λόγω της οικονομική κρίσης, νεαρές κοπέλες, μεταξύ αυτών και φοιτήτριες, εκδίδονται ακόμη και για 10 ευρώ, για να μπορέσουν να συντηρηθούν.

Από τους 300 οίκους ανοχής, μόνο οι 3 βρέθηκαν με άδεια λειτουργίας. Οι συνθήκες είναι τραγικές, αλλά αποτελούν την φθηνή λύση για περισσότερο χρήμα.

Μιλάμε για μια βιομηχανία με τεράστια κέρδη, κακοπληρωμένους εργαζόμενους και ανύπαρκτο έλεγχο από τις αρχές.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top