ΦΑΚΕΛΟΣ με σφαίρες στον Πιτσιλή και ΤΡΟΜΟ-ΦΑΚΕΛΟΣ στον Λουκά Παπαδήμο - ΑΝΗΣΥΧΙΑ στην ΕΛ.ΑΣ

Τι μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Θεοδώρα Θεοδωρουλάκη

Την τρομοκρατική οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς» βλέπει πίσω από το χτύπημα με τον τρομό-φάκελο στον Λουκά Παπαδήμο, η ελληνική αστυνομία. 

Όπως είπε η δημοσιογράφος Θεοδώρα Θεοδωρουλάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα «στα πρόσφατα περιστατικά που είχαν γίνει με τους φακέλους σε ευρωπαίους αξιωματούχους (βλέπε Σόιμπλε) είχε γίνει ανάληψη ευθύνης στο διαδίκτυο, όχι με επίσημο κείμενο. Ακολούθησε ο φάκελος στο ΔΝΤ, όπου ο φάκελος εξερράγη στα χέρια υπαλλήλου του Ταμείου, από κει και πέρα όμως δεν υπήρχε ανάληψη. Μερικές μέρες αργότερα εντοπίστηκαν στο Κρυονέρι, άλλοι 8 φάκελοι που είχαν πάλι Ευρωπαίους αξιωματούχους ως παραλήπτες, χωρίς όμως να διευκρινιστεί τι είχε συμβεί. Όλοι τότε περιμέναμε την προκήρυξη, η οποία όμως δεν ήρθε ποτέ. Οι αρχές ανησυχούσαν ότι για να υπάρχει τέτοια καθυστέρηση, πιθανότατα ετοίμαζαν ... χτύπημα ή χτυπήματα και η ανάληψη ίσως γίνει συνολικά».

Η Θεοδώρα Θεοδωρουλάκη υπενθύμισε ότι την Δευτέρα στα ΕΛΤΑ του Παλαιού Φαλήρου σήμανε συναγερμός, όταν οι υπάλληλοι εντόπισαν έναν ύποπτο φάκελο με σφαίρες που προοριζόταν για τον γενικό γραμματέα Δημοσιών Εσόδων κ.Γ.Πιτσιλή. 

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top