Το ιατρικό ανακοινωθέν από τον «Ευαγγελισμό» για τον Λουκά Παπαδήμο

«Η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία» επισημαίνουν

Ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος τραυματίστηκε από παγιδευμένο φάκελο, που έσκασε στα χέρια του μέσα στο αυτοκίνητο που επέβαινε και ενώ το τελευταίο ήταν εν κινήσει, εξέδωσε το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός".

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο πρώην πρωθυπουργός αφού υπεβλήθη σε πλήρη κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο, μπήκε στο χειρουργείο,με απόφαση των γιατρών που τον παρακολουθούν από την πρώτη στιγμή. 

Όπως επισημαίνουν «η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία»

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν 

"Ο Λουκάς Παπαδήμος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στις 18:10 της Πέμπτης (25/056/2017) στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», μετά την έκρηξη που σημειώθηκε στο αυτοκίνητό του, όταν άνοιξε παγιδευμένο με εκρηκτικά φάκελο.

Ο πρώην πρωθυπουργός έλαβε τις πρώτες βοήθειες στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου, για αρκετά επιφανειακά τραύματα, στον θώρακα, την κοιλία και τους μηρούς και υπεβλήθη σε πλήρη κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο.

Αποφασίστηκε ο χειρουργικός καθαρισμός τραύματος της πρόσθιας επιφανείας του δεξιού μηρού, στον οποίο αυτή τη στιγμή ο ασθενής υποβάλλεται.
Κρίθηκε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία.

Οι συνοδοί του έφεραν ελαφρά επιφανειακά τραύματα για τα οποία δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες και παραμένουν σε νοσηλεία για προληπτικούς λόγους, αναφέρει η διοίκηση του «Ευαγγελισμού»".

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του Star 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top