Ένας Κρητικός έχει κουζουλάνει τους Φιλανδούς με την παραδοσιακή καντίνα του! ΞΕΣΠΑΣΕ σε κλάματα στο Star

Προσφέρει φασόλια, μουσακά σουβλάκια και ζεστά χαμόγελα και κερδίζει ακόμη και τους πιο παγωμένους πελάτες

Ένας Χανιώτης έχει ξετρελάνει τους Φιλανδούς! Ο Μιχάλης Λακιωτάκης έκανε τις κρητικές γεύσεις διάσημες στη σκανδιναβική χώρα και βλέπει τώρα μετά από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς, οι κόποι του να αποδίδουν καρπούς. 

Και τι δεν έχει στη νόστιμη καντίνα του, την οποία έχει στήσει στην κεντρική αγορά της πόλης,Τούρκου! Από φασολάδα, γίγαντες και σουβλάκια μέχρι μουσακά και γεμιστά με ελαιόλαδο και ρίγανη από την Σαρακίνα, προσφέρει στην κινητή ταβέρνα του, την οποία άνοιξε μετά από αρκετά χρόνια μόχθου.

Στο «λιμάνι» όπως λέγεται η καντίνα του Μιχάλη, τα πάντα έχουν άρωμα Κρήτης, ακόμη και η μουσική που βγαίνει από τα ηχεία που υπάρχουν στο χώρο.

Με το γλυκό χαμόγελο του ο 40χρονος Μιχάλης Λακιωτάκης ζεσταίνει τα παγωμένα πρόσωπα των Φιλανδών, προσελκύοντας πολύ κόσμο στο μαγαζί του. 

Ο κ.Λακιωτάκης μίλησε στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τη ζωή και τους μόχθους του στην ξενιτιά, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνηση του, για την «αγκαλιά» των συμπατριωτών του και τη «βροχή» μηνυμάτων που δέχεται. 

«Γεννήθηκα στην Αυστραλία, στα 13 μου γυρίσαμε στην Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή και τελικά άλλαξαν τα πράγματα και έφυγα στην Φιλανδία» είπε με δάκρυα στα μάτια, περιγράφοντας τα μεγάλα εμπόδια που πέρασε στο εξωτερικό. 

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top