ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για τον αγγειοχειρουργό στη Θεσσαλονίκη! Είχε φλερτάρει και άλλη ασθενή του

Την αλήθεια ζητούν να μάθουν οι συγγενείς και οι φίλοι της 36χρονης μητέρας

Να μάθουν την αλήθεια ζητούν οι φίλοι  και οι συγγενείς της 36χρονης μεσίτριας που κηδεύτηκε στο  χωριό Αλώνια της Κατερίνης.

«Αγαπούσε την οικογένεια, περάσαμε μαζί της, συζητούσαμε για τα παιδιά μας. Εγώ χρόνια ήξερα ότι έκανε επέμβαση, χρόνια την έκανε κάθε χρόνο έκανε αυτό. Δεν ξέραμε τίποτα για τον γιατρό, ούτε ότι θα έκανε την επέμβαση εκείνη τη μέρα», είπε μια φίλη της άτυχης γυναίκας.

Σήμερα λήγει η πενθήμερη προθεσμία  προσφυγής που έχει ο  ειδικευόμενος αγγειοχειρουργός  γιατρός, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για την δολοφονία της 36χρονης γυναίκας. Από τα εγκληματολογικά της Αθήνας, αναμένονται τα αποτελέσματα για το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, αν δηλαδή πρόκειται για την άτυχη Ντιάνα.

Μάλιστα αίσθηση προκαλεί η καταγγελία και άλλης ασθενούς για τον συγκεκριμένο γιατρό.

«Σοκαρίστηκα όταν άκουσα για την κοπέλα. Σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της. Τον γνώρισα τον Σεπτέμβριο του 2015 στο νοσοκομείο, όπου πήγα γιατί είχα πρόβλημα με κιρσούς. Υπήρξε ένα φλερτ από την πλευρά του, στο οποίο ανταποκρίθηκα. Δεν ήταν ποτέ βίαιος απέναντί μου. Βρεθήκαμε δύο φορές στο Ιπποκράτειο, συζητούσαμε και για την επέμβαση που θα έκανα, αλλά τελικά άλλαξα γνώμη. Μιλήσαμε τελευταία φορά τον Ιανουάριο του 2016 και από τότε δεν είχαμε ξανά καμία επαφή», αποκάλυψε.

Όπως έχει γράψει και το star.gr, η 36χρονη μια μέρα πριν δηλωθεί η εξαφάνισή της από τον σύζυγό της στις 27 Απριλίου, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη μικροεπέμβαση κιρσών στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο.

Την επέμβαση, επρόκειτο να κάνει ο 38χρονος γιατρός, με τον οποίο επικοινωνούσε συστηματικά μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τηλεφωνικά.

Αναλύοντας το υλικό από το κύκλωμα καμερών φαίνεται ότι ο γιατρός «φόρτωσε» το άψυχο κορμί της γυναίκας στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε σταθμεύσει στην πίσω πλευρά του «Ιπποκράτειου». Από εκεί ο φερόμενος ως δράστης αναζητούσε σημείο να εναποθέσει το πτώμα. Το κινητό του όμως φαίνεται να τον πρόδωσε, καθώς το στίγμα του εντοπίστηκε στην περιοχή μεταξύ Παλιουριού και Νέας Σκιώνης, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Στην ίδια περιοχή βρέθηκε και το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top