ΑΠΙΘΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Φυλακισμένη σε ένα σκοτεινό σπίτι βρέθηκε η 47χρονη αγνοούμενη!

Συγκινητικές στιγμές μετά την απελευθέρωσή της

Οι τηλεθεατές  εντόπισαν την 47χρονη  αγνοούμενη μητέρα που αναζητούσαν στην εκπομπή Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη την οποία αναζητούσαν  η κόρη της και η αδελφή της.

Η 47χρονη, η οποία  είχε να δώσει σημεία ζωής από τον Μάρτιο,  εντοπίστηκε στα Σεπόλια, σ’ ένα ακατοίκητο σπίτι όπου βρισκόταν φυλακισμένη μια γυναίκα όπου σύμφωνα με τηλεφώνημα έμοιαζε στην Τερέζα – Ζοζεφίνα Σόϊμπερ, ελληνο-αυστριακής καταγωγής.

Όταν μεταφέρθηκε  σχετική πληροφορία από το στούντιο  άμεσα αναχώρησαν η κόρη της και η αδελφή της, για την περιοχή  που υποδείκνυαν οι μαρτυρίες, ενώ ενημερώθηκε επίσης το Κέντρο Άμεσης Δράσης και αστυνομικοί έσπευσαν στον συγκεκριμένο χώρο.

Συγγενείς και αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε μια αλυσοδεμένη πόρτα σ’ ένα σκοτεινό σπίτι στο οποίο όπως αποκαλύφθηκε παρέμενε  φυλακισμένη για μήνες, από τον  σύντροφό  της,  έναν  αλκοολικό άνδρα  που την κακοποιούσε, αλλά δεν βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι.

Οι αστυνομικοί με φακούς στα χέρια προσπαθούσαν να εντοπίσουν ένα άνοιγμα φωνάζοντας παράλληλα το όνομά της. Εκείνη κάποια στιγμή τους απάντησε, για να βρεθεί σύντομα αφού απευλευθερώθηκε, κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ακολούθησαν συγκινητικές στιγμές με την κόρη της να δηλώνει:  «Ευτυχώς είναι ζωντανή και από δω και μπρος θα είναι πάντα υπό την προστασία μας».  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top