ΞΕΣΠΑ η μάνα του Βαγγέλη Γιακουμάκη: «Θέλω να δικαιωθεί! Να μάθουμε πώς τον χάσαμε»

Η Μαρία Γιακουμάκη 27 μήνες μετά τον άδικο χαμό του γιου της απευθύνει έκκληση στις δικαστικές αρχές

Την δικαίωση για τον αδικοχαμένο γιο τους αναζητούν οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη, 27 μήνες μετά τον θάνατό του.

Σχεδόν δυο χρόνια και κάτι από την ημέρα που ο φοιτητής της Γαλακτοκομικής Ιωαννίνων βρέθηκε νεκρός κοντά στο κτίριο της Σχολής, οι γονείς του ψάχνουν να μάθουν την αλήθεια, για να δουν τι συνέβη τελικά στον γιο τους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Checkpoint» της Γιάννας Παπαδάκου, η μητέρα του Βαγγέλη, Μαρία Γιακουμάκη, δείχνει την φωτογραφία του γιου της και λέει:

«Εδώ έχω τον Βαγγέλη φωτογραφία. Δεν γυρνάει πίσω ο Βαγγέλης μου. Θέλω να δικαιωθεί. Αυτό ζητάμε».

Παράλληλα, απευθύνει έκκληση στις δικαστικές αρχές, να ολοκληρώσουν την ανακριτική διαδικασία της υπόθεσης του χαμού του νεαρού φοιτητή:

«Να μάθουμε πώς χάσαμε τον Βαγγέλη μας. Γιατί! Αυτό το γιατί συνέχεια το λέμε. Ζητάμε να προχωρήσει η κύρια ανάκριση. Από την αρχή ξεκίνησε με αργούς ρυθμούς, κάνουμε υπομονή, αλλά έχει αρχίσει και εξαντλείται. Ζητάμε να μάθουμε. Κάποιοι ξέρουν σίγουρα! Δεν μπορεί…»

Στην ερώτηση αν ήταν ενήμερη για το μαρτύριο που ζούσε εντός της Σχολής ο Βαγγέλης, ο οποίος όπως είναι γνωστό είχε πέσει θύμα άγριου bullying από τους Κρητικούς συμφοιτητές του, η μητέρα του απάντησε:

«Δεν μας είχε πει τίποτα. Εμάς μας ενημέρωσαν από την Σχολή. Μου είπαν ότι είχε κάποια προβλήματα στο δωμάτιο του, του έκλειναν το νερό, του έκαναν διάφορα αστεία… Όταν τον ρώτησα μετά μου είπε ότι έκαναν πλάκα».

Τέλος, η Μαρία Γιακουμάκη τόνισε πως ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό της ότι ο γιος της αυτοκτόνησε:

«Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μας το σενάριο της αυτοκτονίας. Ποτέ δεν πήγε το μυαλό μας ότι έκανε κάτι κακό στον εαυτό του».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top