VIDEO-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Καρέ- καρέ το «χτύπημα» των «ληστών των χρηματοκιβωτίων» στην Αττική Οδό

Όλα όσα κατέγραψαν οι κάμερες

Απίστευτο θράσος έδειχναν στα χτυπήματα τους οι ληστές των χρηματοκιβωτίων όπως προκύπτει απο το video- ντοκουμέντο σε μια τουλάχιστον από τις επιδρομές τους, στο ταμείο της Αττικής οδού.

Όπως θα δείτε και στα πλάνα, η υπάλληλος της Αττικής οδού ανοίγει το παράθυρο για να πάρει τα χρήματα. Αμέσως καταλαβαίνει ότι βρίσκεται αντιμέτωπη με ληστές. Ο πρώτος, πηδά σαν αίλουρος, μπαίνει μέσα ενώ εκείνη τρέχει να προφυλαχθεί.

Ακολουθεί ο δεύτερος που κρατά στα χέρια του έναν λοστό. Παίρνει τα χρήματα από τις εισπράξεις της Πρωτομαγιάς. Η κίνηση λόγω της ημέρας ήταν αυξημένη. Η κάμερα καταγραφεί και τον τρίτο ληστή με καλυμμένα χαρακτηριστικά να παίρνει ό,τι χρήματα υπήρχαν στο ταμείο. Ο τέταρτος της σπείρας περιμένει στο αυτοκίνητο τους συνεργούς του.

Οι δράστες βγάζουν από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας το χρηματοκιβώτιο και προσπαθούν να το βάλουν σε ένα από τα αυτοκίνητα τους. Οι κάμερες τους καταγράφουν αλλά εκείνοι αδιαφορούν. Για 7 ολόκληρα λεπτά κάνουν ό,τι μπορούν για να φορτώσουν το πολύτιμο φορτίο τους. Τελικά τα καταφέρνουν και φεύγουν με μεγάλη ταχύτητα.

Λίγες μέρες νωρίτερα, η σπείρα που τους τελευταίους μήνες χτυπούσε την μια μετά την άλλη τις επιχειρήσεις, εισέβαλλε και σε μια φαρμακευτική εταιρεία στον Αυλώνα. Οι κάμερες καταγράφουν 5 άτομα να πηδούν με ευκολία την εξωτερική πόρτα και να μπαίνουν στο εσωτερικό. Με μια καραμπίνα απείλησαν τον φύλακα, τον έδεσαν και αρπάξαν την λεία τους. Με ένα ειδικό καρότσι μεταφοράς εμπορευμάτων παίρνουν το χρηματοκιβώτιο και εξαφανίζονται ενώ ένας από τους συνεργούς κρατά στα χέρια του μια από τις βαριοπούλες της σπείρας. Τελικός προορισμός... Το ορμητήριο τους, το στρατόπεδό ΚΑΠΟΤΑ στο Μενίδι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top