ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ μαρτυρία: «Πήγα πριν 2 μήνες στο σπίτι του βιαστή για δουλειά κι έφυγα τρέχοντας»

«Ήταν σαν λιοντάρι έτοιμο να με κατασπαράξει»

Μία γυναίκα, η οποία είχε διαβάσει την αγγελία του 52χρονου βιαστή είχε πάει στο υπόγειο της Δάφνης πριν από δύο μήνες κι όπως αποκάλυψε η ίδια έφυγε τρέχοντας, αφού κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά με εκείνον.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 υπό το καθεστώς ανωνυμίας είπε πως διάβασε την αγγελία και καθώς είχε ανάγκη τα χρήματα πήρε τηλέφωνο και επισκέφθηκε το σπίτι του Παναγιώτη Κοντζιλέλου στη Δάφνη.

Όταν έφτασε, είδε τον 52χρονο μαζί με μια γυναίκα, που της συστήθηκε ως σύντροφός του και αμέσως έφυγε.

Από την αρχή όμως της συνάντησής τους κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και είχε μια πολύ άσχημη διαίσθηση.

«Ένιωσα ότι είχα μπροστά μου ένα λιοντάρι που ήταν έτοιμο να με κατασπαράξει», είπε, προσθέτοντας πως είναι βέβαιη ότι ο 52χρονος δεν είναι 95% τυφλός, όπως ισχυρίζεται, μιας και η ίδια έχει δουλέψει με τυφλούς και γνωρίζει πώς κινούνται και πώς συμπεριφέρονται.

«Είχε στο κρεβάτι του γάζες και όταν τον ρώτησα γιατί μου απάντησε ότι τον βοηθάνε να κοιμάται. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι μου είπε πως είναι 100% τυφλός και με ρώτησε γιατί φοράω σκούρα ρούχα», είπε η γυναίκα.

Σημείωσε μάλιστα ότι ήθελε να φύγει το συντομότερο δυνατόν από το υπόγειο της Δάφνης και είπε στον 52χρονο ότι τα χρήματα είναι λίγα και πως θα επικοινωνούσε εκείνη μαζί του.

«Βγήκα από το σπίτι και είδα ξανά την ίδια γυναίκα που είχα δει στο σπίτι σε απόσταση 500 μέτρων. Κάλεσα αμέσως ραδιοταξί κι έφυγα… Ακόμα φεύγω», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top