«Η φοιτήτρια ντυνόταν καθαρίστρια για να με ερεθίζει.Την έδενα γιατί με βόλευε και είχα δονητές» - ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ από τον ΤΥΦΛΟ βιαστή

Τι είπε ο κατηγορούμενος για την 22χρονη και όλα όσα γίνονταν στο υπόγειο της Δάφνης/ Πρώτη ανάρτηση: 08-05-2017 18:10

Σοκ προκαλεί η απολογία του 52χρονου βιαστή, ο οποίος συνελήφθη στις 4-5-2017 στη Δάφνη, για την κακοποίηση και τον βασανισμό μιας 22χρονης φοιτήτριας επί ένα 24ώρο.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι είχε ζητήσει από την φοιτήτρια να του κάνει σεξουαλικές χάρες με αντάλλαγμα περισσότερα χρήματα.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι το ίδιο έκανε και με μια άλλη κοπέλα από την Αλβανία, την οποία όμως στη συνέχεια απέλυσε, όταν κατάλαβε όπως είπε ότι του έκλεψε ένα δαχτυλίδι.

Ο 52χρονος μιλώντας για το δέσιμο της φοιτήτριας, αποκάλυψε ότι συνήθιζε να την δένει για να ερεθίζεται και να ανταπεξέρχεται σεξουαλικά, λόγω της παχυσαρκίας του.

Μάλιστα, είπε ότι και με την προηγούμενη σχέση που είχε για 10 χρόνια, συνήθιζαν να έχουν σεξουαλικά φετίχ!

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αρπαγής, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση καθώς και της βαριάς σωματικής βλάβης.

Το star.gr αποκαλύπτει μέρος της απολογία του.

«Μου έκανε σεξουαλικές χάρες και της έδινα περισσότερα λεφτά»

«Την Κ…  την βρήκα μέσω αγγελίας για οικιακή βοηθό στην Χρυσή Ευκαιρία πριν περίπου 2 μήνες. Ο λόγος που τη χρειαζόμουν ήταν γιατί έχω προβλήματα υγείας… αφού μου καθάρισε το σπίτι τρεις φορές περίπου, η κουβέντα έπεσε στη συζήτηση από εκείνη τη στιγμή ότι αν ήθελα μπορούσε να μου κάνει σεξουαλικές χάρες και να της δίνω διπλάσιο ποσό από αυτό που της έδινα  για να μου καθαρίζει το σπίτι, δηλαδή 50 ευρώ αντί για 25 ευρώ. Έτσι και συνέβη άλλες 2-3 φορές» ανέφερε ο 52χρονος στους αστυνομικούς. 

«Ντυνόταν με τη στολή καθαρίστριας για να με ερεθίζει»

«Είχαμε κάνει συμφωνία να ντύνεται με τη στολή καθαρίστριας χωρίς εσώρουχα και μετά να προσπαθεί να με ερεθίζει για να αποδώσω στη σεξουαλική πράξη στην οποία προβαίναμε μαζί, πράγμα το οποίο λόγω αναπηρίας μου είναι δύσκολο», υποστήριξε στη συνέχεια .

«Της έδενα τα πόδια γιατί με βόλευε»

«Το καλό δέσιμο των ποδιών είναι ότι τα κρατάει ανοιχτά και δεν υπάρχει ο φόβος να κλείσουν!  Αυτή τη στάση τη χρησιμοποίησα πολλές φορές και με την Κ…», ισχυρίστηκε. 

«Τα ίδια έκανα και με μια κοπέλα από την Αλβανία»

«Στις αρχές του έτους είχα βρει και μια άλλη κοπέλα την B… η οποία ήταν από την Αλβανία και είχαμε παρόμοια συμφωνία  και με εκείνη αλλά την έδιωξα όταν ανακάλυψα ότι μου έκλεψε ένα δαχτυλίδι το οποίο αργότερα μου επέστρεψε γιατί είχα βιντεοσκοπήσει την πράξη της», είπε ο ίδιος. 

«Μου έκλεψε δαχτυλίδι, της είπα ότι την έχω σε βίντεο και δέχτηκε να με ικανοποιήσει σεξουαλικά- Όταν δεν μπορούσα να ερεθιστώ χρησιμοποιούσα δονητές»

«Την τελευταία φορά η Κ… (φοιτήτρια)  καθάρισε με τη στολή εργασίας για δύο περίπου ώρες, καθίσαμε να πιούμε ένα ποτό και μου είπε ότι της χρώσταγα 100 ευρώ… Της είπα ότι την είχα σε βίντεο που μου έκλεβε ένα δαχτυλίδι από το σπίτι.  Εκείνη με παρακάλεσε σχεδόν με ικέτεψε να μην κάνω καταγγελία στην αστυνομία, γιατί ο πατέρας της είναι στρατιωτικός και ντρεπόταν που το έχει κάνει και θα το επέστρεφε. Εγώ το δέχτηκα. Μετά μου είπε ότι χρειαζόταν 100 ευρώ. Ο μόνος τρόπος για να τα πάρει, θα ήταν και αυτή τη φορά να με ικανοποιήσει σεξουαλικά. Από το σημείο αυτό και μετά δεν θυμάμαι.. Πάντα όμως την έδενα σε αυτή τη στάση για να ερεθίζομαι και να ανταπεξέρχομαι, καθώς ήταν και ανατομικά εύκολη λόγω της παχυσαρκίας μου… Αν δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω και να ερεθιστώ, το οποίο συνέβαινε κάποιες φορές θα χρησιμοποιούσα σεξουαλικά βοηθήματα, όπως δονητές που είχα προμηθευτεί από το ίντερνετ για να μπορέσει να έρθει τουλάχιστον εκείνη σε οργασμό» , είπε  στους αστυνομικούς ο 52χρονος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top