Αστυνομικές πηγές στο star.gr: ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ αυτό που έγινε στη Δάφνη!

Φρίκη και διαστροφή εις βάρος της 22χρονης φοιτήτριας

Αστυνομικές πηγές στο star.gr: ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ στα χρονικά αυτ

Πρωτοφανές στα χρονικά αυτό που έγινε στη Δάφνη, λένε αστυνομικές πηγές στο star.gr. Εκφράζουν την πεποίθηση ότι ο δράστης ενδεχομένως σκόπευε να κρατήσει όμηρο την 22χρονη για αρκετές ημέρες, για να ικανοποιήσει τα αρρωστημένα του ένστικτα. Δεν απέκλεισαν, όμως, ούτε το ενδεχόμενο να τη δολοφονούσε, μόλις ικανοποιούσε πλήρως τις διεστραμμένες ορέξεις του. 

Οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. που παρακολούθησαν το βίντεο περιγράφουν αηδιασμένοι τη φρίκη που ένιωσαν. «Ο άνδρας κακοποιούσε σεξουαλικά την κοπέλα επί 24 ώρες με ερωτικά βοηθήματα. Την ξυλοκοπούσε στο πρόσωπο και το σώμα με χαστούκια και γροθιές και όταν η φοιτήτρια συνέρχονταν την αναισθητοποιούσε ξανά».

Με την περιγραφή του, όμως, σοκάρει και το 22χρονο κορίτσι, που έζησε ώρες τρόμου στα χέρια του αδίστακτου βιαστή.

«Ήταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο...». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε η 22χρονη φοιτήτρια την αρχή του μαρτυρίου που πέρασε στα χέρια του τυφλού 52χρονου στη Δάφνη.

Οι  σκηνές που επακολούθησαν στο υπόγειο διαμέρισμα του δράστη σοκάρουν…

Η φοιτήτρια βιάστηκε αρκετές φορές, κακοποιήθηκε σωματικά και εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς δεμένη και ταλαιπωρημένη. Από την απελπισία της αλλά και τη χαρά της που την εντόπισαν και την έσωσαν, άρχισε να φιλάει τα χέρια των αστυνομικών με ευγνωμοσύνη. 

Ο 52χρονος οδηγήθηκε από αστυνομικούς στον εισαγγελέα, το μεσημέρι της Παρασκευής, με βαρύτατες κατηγορίες για την αρπαγή και τον απίστευτο βασανισμό της 22χρονης φοιτήτριας, την οποία κρατούσε όμηρο σε υπόγειο διαμέρισμα. Πιο συγκεκριμένα, σε βάρος του 53χρονου ασκήθηκε δίωξη για: αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα), βιασμό κατ εξακολούθηση (κακούργημα), παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα), επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ' εξακολούθηση (πλημμέλημα).

«Αυτό ήταν το φετίχ της»,  είπε χαρακτηριστικά ο κατηγορούμενος, επιχειρώντας να δικαιολογήσει ότι η 22χρονη βρέθηκε δεμένη, βγαίνοντας από την εισαγγελία. 

Νωρίτερα, είχε ισχυριστεί ότι είχε σχέση με την κοπέλα και επικαλέστηκε το μεγάλο ποσοστό αναπηρίας του. 

«Είμαι ΑΜΕΑ ρε παιδιά, είμαι 95% τυφλός. Είχα σχέση με την κοπέλα», φέρεται να είπε στους δημοσιογράφους.

 

Το χρονικό της φρίκης

H κοπέλα εργάστηκε κανονικά την Δευτέρα και την Τρίτη, ωστόσο την Τετάρτη όλα άλλαξαν. Ο 52χρονος, ο οποίος υποστήριζε ότι δεν έβλεπε καλά, δεν χρειαζόταν στ’ αλήθεια την βοήθεια της, αλλά όπως λένε οι πληροφορίες, ήθελε να βγάλει πάνω της τις αρρωστημένες και φρικαλέες ορέξεις του, δίχως έλεος.

Η 22χρονη φοιτήτρια, η οποία σπούδαζε στην Αθήνα, έπαψε να δίνει σημεία ζωής από το πρωί της Τετάρτης μέχρι και αργά την Πέμπτη, προκαλώντας  την ανησυχία των δικών της ανθρώπων, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr όταν έφθασαν στο διαμέρισμα του μαρτυρίου, ο 52χρονος τους άνοιξε και τους είπε ότι η κοπέλα που αναζητούν δεν είναι εκεί. Την ώρα που έφευγαν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί άκουσαν μία γυναικεία φωνή και λίγο μετά απελευθέρωσαν την 22χρονη και πέρασαν χειροπέδες στον 52χρονο. Το θέαμα που αντίκρισαν ήταν σοκαριστικό.  Η 22χρονη κοπέλα ήταν δεμένη και φιμωμένη, ενώ μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν δεκάδες ερωτικά εξαρτήματα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο.

Στον δράστη περάστηκαν χειροπέδες και θα αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη, τα τραύματα που έχει στο σωματάκι της το κορίτσι κάποια στιγμή θα επουλωθούν, από την ψυχή και το μυαλό της όμως θα είναι πολύ δύσκολο να σβηστεί η ΦΡΙΚΗ. 

 

Διαβάστε επίσης:

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! Κοπέλα προειδοποιούσε με post στο Facebook για τον ΤΥΦΛΟ ΒΙΑΣΤΗ της Δάφνης;

Τι…ψυχή! «Είχαμε σχέση με τη φοιτήτρια! Ήταν φετίχ της το δέσιμο» - ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ο τυφλός της Δάφνης

Αυτός είναι ο τυφλός 53χρονος στη Δάφνη: Νάρκωσε με αιθέρα την 22χρονη φοιτήτρια και την βίαζε επί ώρες

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top