Εξαφάνιση ΘΡΙΛΕΡ μιας ωραίας Ελένης! Κλαίει ο πατέρας της: «Πήγα το παιδί μου στο νοσοκομείο και χάθηκε»

Άνοιξε η γη και κατάπιε την 18χρονη - Δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 21 Ιανουαρίου 2017-Πρώτη ανάρτηση: 06-05-2017 01:10

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση της 18χρονης Ελένη Ευσταθιάδη. Η νεαρή κοπέλα εξαφανίστηκε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 από το Αττικό νοσοκομείο, όπου την είχε πάει ο πατέρας της, καθώς το κορίτσι υπέφερε από έντονους πόνους στο στομάχι.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η ωραία Ελένη χάθηκε ξαφνικά μέσα από τα μάτια του πατέρα της, την ώρα που περίμενε να την εξετάσουν οι γιατροί.

Η τσάντα με τα προσωπικά της στοιχεία, βρέθηκε στον χώρο αναμονής των εξωτερικών ιατρείων.

Τα όσα ακολούθησαν τις επόμενες ώρες, μοιάζουν με σενάριο κινηματογραφικής ταινίας…  Η μαρτυρία ενός οδηγού ταξί, ο ιδιοκτήτης καταστήματος στην Αχαρνών που τον πλήρωσε και το περίεργο τηλεφώνημα σε έναν άγνωστο άνδρα που την παρέλαβε, συνθέτουν τον δύσκολο γρίφο, που κρύβεται πίσω από την υπόθεση της 18χρονης.

Ο πατέρας της που την μεγάλωσε μόνος του μετά τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της, οργώνει μέρα – νύχτα την Αθήνα για να την βρει με τη φωτογραφία της στα χέρια του. Σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, οι λιγοστές μαρτυρίες που κατάφερε να συγκεντρώσει, τον οδηγούν στα χνάρια ενός σκληρού κυκλώματος.

Με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας του κοριτσιού, είπε μεταξύ άλλων «θέλω να επιστρέψει σπίτι, μου λείπει πάρα πολύ».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ALPHA

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top