Θέμα STAR-ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ οι συνάδελφοι του γιατρού που φέρεται να δολοφόνησε μια 36χρονη μέσα στο νοσοκομείο

Τι μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού η Ραλλιώ Λεπίδου από την Θεσσαλονίκη

Όλες τις τελευταίες πληροφορίες για το αδιανόητο έγκλημα με την 36χρονη Γεωργιανή μητέρα 3 παιδιών, η οποία φέρεται να δολοφονήθηκε από έναν 38χρονο γιατρό του Ιπποκράτειου νοσοκομείου μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, η δημοσιογράφος Ραλλιώ Λεπίδου από την Θεσσαλονίκη.

«Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα σε αυτή την υπόθεση, όπως γιατί προχώρησε ο κατηγορούμενος σε επέμβαση χωρίς να υπάρχει ένας επικεφαλής και γιατί δεν καταγράφηκε η εισαγωγή του θύματος στο νοσοκομείο;» είπε η δημοσιογράφος, τονίζοντας ότι η είδηση έπεσε σαν βόμβα στο Ιπποκράτειο. 

«Οι συνάδελφοι του κατηγορούμενου γιατρού κάνουν λόγο για έναν εξαιρετικό επιστήμονα. Έτσι τον χαρακτήρισαν και δηλώνουν σοκαρισμένοι με αυτό που έχει συμβεί», είπε χαρακτηριστικά η κα Λεπίδου. 

«Ο σύζυγος του θύματος προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη νέα του ζωή, δεν μπορεί να πιστέψει πως συνέβη αυτό στην γυναίκα του», πρόσθεσε η ίδια, τονίζοντας ότι «οι φήμες ότι ο γιατρός και η 36χρονη Γεωργιανή είχαν ερωτικές σχέσεις δεν επιβεβαιώνονται».

Νωρίτερα, μια φίλη του θύματος, περιέγραψε την άτυχη Γεωργιανή σαν μια πολύ στοργική και καλή μητέρα.

Η άτυχη 36χρονη Γεωργιανή 

«Ήταν μια εξαιρετική μητέρα που λάτρευε τα παιδιά της και δεν θα έκανε απολύτως τίποτα για να τα πληγώσει. Περνούσε πολλές ώρες με τα παιδιά της. Ήταν πολύ γλυκό κορίτσι, δεν θα έδινε τέλος στη ζωή της. Είχε κάνει δύο γάμους και είχε τρία παιδιά (δύο αγόρια από τον πρώτο γάμο και ένα κοριτσάκι από μικρό από τον δεύτερο γάμο της)», τόνισε στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Υπενθυμίζουμε ότι ο 38χρονος γιατρός κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και για περιύβριση νεκρού. Συνελήφθη με ένταλμα στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, ενώ μετήχθη στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να απολογηθεί σε ανακριτή για το έγκλημα που του αποδίδεται κι αρνείται τις κατηγορίες. Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί, από την α' τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, την ερχόμενη Δευτέρα.Η σορός της 36χρονης βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, σε ένα ιδιαίτερα δύσβατο δάσος, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Στον οργανισμό της ανιχνεύτηκε αναισθητικό φάρμακο, γεγονός που προβλημάτισε τις αρχές, που εξετάζουν το ενδεχόμενο δηλητηρίασης του θύματος. Τον 38χρονο προδίδουν οι κάμερες του νοσοκομείου που δουλεύει, που κατέγραψαν ύποπτες κινήσεις του. Το γεωγραφικό του στίγμα, επίσης, φανερώνει ότι βρέθηκε στην ευρύτερη περιοχή στην οποία εντοπίστηκε η άτυχη γυναίκα. Η ιατροδικαστική έρευνα είναι αυτή που θα δείξει τι πραγματικά συνέβη.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top