ΑΥΤΗ είναι η 36χρονη που δολοφονήθηκε από τον ΓΙΑΤΡΟ μέσα στο Ιπποκράτειο!

Ο 38χρονος κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα- Πρώτη Ανάρτηση 05-05-2017 15:44

H 36χρονη γυναίκα που φέρεται ότι δολοφονήθηκε από τον 38χρονο γιατρό μέσα στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, είναι γεωργιανής καταγωγής και μητέρα 3 παιδιών.

Ο 38χρονος φερόμενος ως δράστης, αν και φέρεται ότι φλέρταρε με τη γυναίκα, ισχυρίζεται ότι με το θύμα ήταν φίλοι κι ότι επικοινωνούσαν κυρίως μέσω του Facebook. Τόνισε, μάλιστα, στην απολογία του, ότι θα συναντούσε την 36χρονη Γεωργιανή, προκειμένου να της κάνει μια μικροεπέμβαση, εκείνη, όμως, δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ραντεβού τους.

O γιατρός κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και για περιύβριση νεκρού. Συνελήφθη με ένταλμα στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, ενώ μετήχθη στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να απολογηθεί σε ανακριτή για το έγκλημα που του αποδίδεται κι αρνείται τις κατηγορίες. Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί, από την α' τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, την ερχόμενη Δευτέρα.

Η σορός της 36χρονης βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, σε ένα ιδιαίτερα δύσβατο δάσος, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Στον οργανισμό της ανιχνεύτηκε αναισθητικό φάρμακο, γεγονός που προβλημάτισε τις αρχές, που εξετάζουν το ενδεχόμενο δηλητηρίασης του θύματος.

Τον 38χρονο προδίδουν οι κάμερες του νοσοκομείου που δουλεύει, που κατέγραψαν ύποπτες κινήσεις του. Το γεωγραφικό του στίγμα, επίσης, φανερώνει ότι βρέθηκε στην ευρύτερη περιοχή στην οποία εντοπίστηκε η άτυχη γυναίκα.

Η ιατροδικαστική έρευνα είναι αυτή που θα δείξει τι πραγματικά συνέβη.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top