«Βοήθεια, βοήθεια»-Θρίλερ στην Αθήνα! Κοπέλα πήγε για δουλειά και βρέθηκε κακοποιημένη

Η "αθώα" αγγελία, ο εφιάλτης και η σύλληψη

Ζωγράφου κακοποίηση αγγελία

Έναν πραγματικό εφιάλτη έζησε μια 24χρονη κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν αποφάσισε να πάει να ζητήσει δουλειά από έναν 53χρονο, ο οποίος ζητούσε μέσω... αγγελίας βοήθεια, υποστηρίζοντας ότι έχει προβλήματα με τα μάτια του! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος  φέρεται να κράτησε με τη βία την 24χρονη– στο σπίτι του στην Αθήνα - και να την κακοποιήσε. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 53χρονος έπεσε στα χέρια της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο 53χρονος είχε βάλει αγγελία στην εφημερίδα, αναζητώντας κοπέλα για να τον βοηθάει επειδή αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης. Στην αγγελία του, απάντησε μία 24χρονη.  Έκλεισαν το ραντεβού και η ανυποψίαστη κοπέλα πήγε στο σπίτι του. Εκεί, σύμφωνα πάντα με τα πρώτα στοιχεία, ο 53χρονος άγνωστο πως, κατάφερε να κρατήσει με τη βία την κοπέλα στο διαμέρισμα, της φόρεσε κουκούλα και στη συνέχεια την κακοποίησε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έφθασαν στο διαμέρισμα, όταν οι δικοί της ανησύχησαν, επειδή δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Ο 53χρονος τους άνοιξε, τους είπε ότι η κοπέλα που αναζητούν δεν είναι εκεί. 

Την ώρα που έφευγαν, οι αστυνομικοί άκουσαν μία γυναικεία φωνή και λίγο μετά απελευθέρωσαν την 24χρονη και πέρασαν χειροπέδες στον 53χρονο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές,  μέσα στο διαμέρισμα ο 53χρονος είχε τοποθετήσει κάμερες και κατέγραφε τα πάντα.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top