ΘΡΙΛΕΡ στον Πειραιά! ΛΗΣΤΕΙΑ με ομηρία σε τράπεζα μέρα-μεσημέρι

Τέσσερις κακοποιοί σκόρπισαν τον τρόμο σε υπαλλήλους και πελάτες

Ληστεία Ομηρία Πειραιάς

Αδίστακτοι, θρασύτατοι κακοποιοί έσπειραν τον τρόμο σε υποκατάστημα τράπεζας στον Πειραιά, το μεσημέρι της Πέμπτης, λίγο πριν το κλείσιμο.

Φορώντας κουκούλες και κρατώντας συσκευές οξυγονοκόλλησης και όπλα οι τέσσερις ληστές μπούκαραν στην τράπεζα, δίχως να λογαριάζουν κανέναν… 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι κινήσεις τους ήταν καλά μελετημένες. Ο ένας ληστής ανέλαβε να ακινητοποιήσει και να προσέχει τους πέντε υπαλλήλους του ιδρύματος και τους τρεις εναπομείναντες πελάτες. Οι συνεργοί του κατευθύνθηκαν στις θυρίδες, σύμφωνα με το πλάνο τους, ενώ για ασφάλεια κατέβασαν και τους ομήρους στον χώρο των θυρίδων.

Οι συσκευές οξυγονοκόλλησης έπαιξαν το ρόλο του «σουσάμι άνοιξε» και έτσι οι κακοποιοί  κατάφεραν να παραβιάσουν αρκετές θυρίδες και να αποσπάσουν πολύτιμα αντικείμενα και χρηματικό ποσό που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό το ύψος του. Στη συνέχεια με ψύχραιμες και χειρουργικές κινήσεις αποχώρησαν από την τράπεζα, δίχως να ανοίξει ρουθούνι.

Είναι εντυπωσιακό πως η ληστεία έγινε.. μέρα-μεσημέρι και για περίπου τρεις ώρες, το θρίλερ με την ομηρία 8 ανθρώπων ήταν σε εξέλιξη, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό. 

Όσο για το κουμπί του συναγερμού;  Αυτό...  πατήθηκε με μία ώρα καθυστέρηση, γεγονός που ερευνούν εξονυχιστικά οι αρχές 

 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top