Μόνο στο Star: ΘΕΛΩ τη μαμά μου φώναζαν τα δύο αδερφάκια που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα σε εκκλησία! Αποκαλύψεις από τον παπά

Η θεία τους οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Εγκαταλελειμμένα βρέθηκαν δύο  παιδιά ηλικίας 3, 5 και 1, 5 ετών, έξω από την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, οι γονείς των ανήλικων παιδιών ήταν στην φυλακή και την επιμέλειά τους είχε αναλάβει η θεία, όμως μάλλον όπως όλα δείχνουν δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα.

Ο  ιερέας της εκκλησίας και η νεωκόρος που βρήκαν τα δύο παιδιά  έξω από την εκκλησία μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Είχαμε μία τελετή το πρωί και ήρθαν δύο παιδιά και μας είπαν πως στο παγκάκι κάθονται δύο παιδιά εγκαταλελειμμένα και κλαίνε. Ήταν δύο παιδιά ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Μας είπαν πως οι γονείς τους ήταν φυλακή. Ήταν δύο τρομαγμένα παιδιά. Ήταν  περιποιημένα όμως και καθαρά. Το παιδάκι  το μεγάλο(ο Φίλιππος) μιλούσε άπταιστα ελληνικά. Ήταν φοβισμένος και ζήταγε την μητέρα του» είπε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα η νεωκόρος μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της και πρόσθεσε:

«Χωρίς υπερβολές. Έκλαψα γιατί ήταν δύο αγγελούδια. Αυτά τα παιδιά έπρεπε να τα προστατεύσουν».

Και ο ιερέας όμως άνοιξε την καρδιά του στο Star περιγράφοντας τι ακριβώς συνέβη.

«Μαζεύτηκε κόσμος και όταν είδαμε ότι δεν υπήρχε κάποιος γνωστός των παιδιών, ειδοποιήσαμε την αστυνομία. Γύρω στις 12:30 όταν επέστρεψα από την τελετή, ήταν ήδη εδώ η αστυνομία. Τους ρώτησα αν βρήκαν τους γονείς , μου είπαν όχι και από εκεί και πέρα ό, τι έμαθα για τα παιδιά αυτά, το έμαθα από τις ειδήσεις. Καθόντουσαν και τα δύο παιδιά στο παγκάκι. Το μικρότερο, το κοριτσάκι καθόταν στο καροτσάκι και το μεγαλύτερο στο παγκάκι. Όταν τα είδα εγώ μπορώ να πω πως ήταν αμήχανα όχι τόσο φοβισμένα. Δεκαοκτώ χρόνια που είμαι εγώ σε αυτή την εκκλησία δεν έχει ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό. Για ποιο λόγο μπορεί να το παράτησαν οι άνθρωποι, και αυτοί θα έχουν τα βάσανά τους. Δεν το έκαναν από κακία. Δεν μπορούσαν και τα άφησαν».

Η 25χρονη θεία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top