Οδηγοί ΥΠΟΜΟΝΗ και ΠΡΟΣΟΧΗ- Με ΒΡΟΧΗ και ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα!

Ουρές χιλιομέτρων στις εθνικές οδούς

Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα, την ηρεμία και τη χαλάρωση των διακοπών τους, όμως, έρχεται να διαταράξει η αυξημένη κίνηση που έχει κάνει τους δρόμους της Ελλάδας να παραλύσουν.

Η ουρά στην Ιονία Οδό ξεπερνάει τα 6 χιλιόμετρα, ενώ τα οχήματα κινούνται σημειωτόν, όπως μπορείτε να δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του star.gr.

Ίδια σχεδόν κατάσταση στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας και στην Αθηνών-Κορίνθου.

Σημειώνεται, ότι σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, ισχύουν για το ρεύμα εισόδου απαγορεύσεις για φορτηγά ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, από τις 12:00 έως τις 22:00, ως εξής:

     ---> Στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου - Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μέχρι τα διόδια Ελευσίνας.

     ---> Στη Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (Χ.Θ. 410+000) μέχρι τη Λάρισα (Χ.Θ. 365+400), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).

     ---> Στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών - Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ. μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.

     ---> Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας - Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (Χ.Θ. 12+300) μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

     ---> Στην Εθνική Οδό Καβάλας- Θεσσαλονίκης από τη γέφυρα Στρυμόνα μέχρι το 11ο χλμ (Χ.Θ. 11+340) αυτής.

Σημαντικός παράγοντας κι αυτός της κακοκαιρίας, καθώς κατά μήκος της διαδρομής Πατρών-Αθήνας σημειώνονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους, γεγονός που καθιστά τις μετακινήσεις δυσκολότερες και πιο επικίνδυνες.

Η κίνηση αναμένεται να αυξηθεί μέχρι το βράδυ.

Καλύτερα φαίνονται τα πράγματα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, που δεν παρουσιάζουν τόσο αυξημένη κίνηση.

 

Ρεπορτάζ: Ευαγγελία Ντούρου (entourou@star.gr)

Επιμέλεια: Μαρία Ανδρικάκη (m.andrikaki@star.gr)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top