Προκαλεί πάλι η Ένωση Αθέων: Διοργανώνει «φανερό δείπνο» με κρέας την Μεγάλη Παρασκευή!

Καλούν σε συμμετοχή στην κρεατοφαγία και από το σπίτι με ανάρτηση φωτογραφιών…

Προκαλεί πάλι η Ένωση Αθέων:  Διοργανώνει «φανερό δείπνο» με κρέας την Μεγάλη Παρασκευή!

Προκαλεί και φέτος η Ένωση Αθέων την  Μεγάλη Παρασκευή, διοργανώνοντας  για ακόμη μία χρονιά «φανερό δείπνο» (ειρωνευόμενη προφανώς τον Μυστικό Δείπνο)  με…  κρέας!

Όπως ανακοίνωσαν θα  διοργανώσουν αντίστοιχο «φανερό δείπνο» -  την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες θα βρίσκονται στις εκκλησίες  για  την εκφορά του Επιταφίου – στη Θεσσαλονίκη και ενδεχομένως  στην Ξάνθη!       

Φυσικά, κάθε Έλληνας πολίτης έχει το δικαίωμα να νηστεύει ή να μην νηστεύει, όπως και να πιστεύει ή να μην  πιστεύει σε οποιαδήποτε θρησκεία. Το  να διοργανώνει όμως  εκδηλώσεις με μοναδικό στόχο να ειρωνευθεί και να προκαλέσει όσους πιστεύουν, οι οποίοι παρεμπιπτόντως είναι στην χώρα μας η μεγάλη πλειοψηφία, προφανώς αντιβαίνει στις αρχές της «ορθής λογικής», στην οποία  υποτίθεται ότι  - αντί θρησκείας – πιστεύουν.                

Μάλιστα,  καλούν όσους δεν μπορέσουν παραβρεθούν να συμμετάσχουν από το σπίτι τους τρώγοντας… κρέας και  ανεβάζοντας τις φωτογραφίες τους  στο διαδίκτυο με το hashtag το #faneros_deipnos!

Στην πρόσκληση που απευθύνει  η Ένωση Αθέων αναφέρει :

«Είναι ο καιρός των ανοιξιάτικων διακοπών και η Ένωση Αθέων σας προσκαλεί και φέτος στον Φανερό Δείπνο μας. Μια όμορφη παράδοση πλέον της χώρας μας που δεν απαιτεί κρατική δεισιδαιμονία και κρατικές δαπάνες. Απέχουμε μόνο από το πένθος και τη νηστεία και όχι από τη λογική, και ειδικά όχι με βάση εντολές εκπροσώπων υποτιθέμενων υπερφυσικών όντων.

Κρεατοφάγοι, αποκλειστικοί χορτοφάγοι και όλοι/ες ενδιάμεσα, είσαστε όλοι καλοδεχούμενοι.

Δεν θα υπάρχει ενιαίο μενού ή προκαθορισμένο κόστος, μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές σας. Ελάτε να φάμε και να γνωριστούμε!

Την Παρασκευή 14-04-2016 (γνωστή και με το ψευδώνυμο "Μεγάλη") στις 8 μ.μ. Στην Αθήνα η εκδήλωση θα γίνει σε ψητοπωλείο απέναντι από το σταθμό ΗΣΑΠ Θησείο. Στη Θεσσαλονίκη, θα συναντηθούμε Ερμού & Αριστοτέλους, μπροστά στο Α.Τ. Λευκού Πύργου. Για την Ξάνθη στείλτε μήνυμα για πληροφορίες. (Αν ενδιαφέρεστε να οργανώσετε και στη δική σας πόλη, επικοινωνήστε μαζί μας!)». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top