Ξαναχτύπησαν οι ληστές των χρηματοκιβωτίων-Εισέβαλαν με ρόπαλα σε εταιρεία καφέ

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ του STAR

Ακούνε πατήματα, βλέπουν σκιές και παίρνουν την καραμπίνα... Είναι τέτοιος ο φόβος των κάτοικων στα Μεσόγεια που μπορούν να οδηγήσουν και σε τραγωδία.Ήταν  μετά τις 04:00 τα ξημερώματα.

Ο 34χρονος, άκουσε θόρυβο έξω από το σπίτι του και βγήκε με την καραμπίνα που κατείχε νόμιμα.  Επειδή, όμως, ο «άγνωστος» προχώρησε, τον πυροβόλησε στα πόδια.Τελικά, αποδείχθηκε ότι ήταν ο θείος του, ο οποίος διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 63χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ παράλληλα οι δύο άνδρες έχουν προσωπικές διαφορές.

Νέο "χτύπημα" από τους ληστές των χρηματοκιβωτίων

Έξι άγνωστοι, που κρατούσαν ρόπαλα και λοστούς, εισέβαλαν στα γραφεία εταιρείας εμπορίας καφέ, στην οδό Νάξου στην Παιανία και αφού ακινητοποίησαν τους τρεις φύλακες, πήραν το χρηματοκιβώτιο και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Η αστυνομία αναζητά τους δράστες, ενώ εκτιμά ότι πρόκειται, πιθανότατα, για τη γνωστή «συμμορία των χρηματοκιβωτίων».

Προφυλακίστηκαν οι δύο ληστές του Π. Φαλήρου

Προφυλακίστηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι δύο αλλοδαποί που συνελήφθησαν για την κινηματογραφική ληστεία στο διαμέρισμα 66χρονης στο Παλαιό Φάληρο.

Και οι δύο αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, παράνομη οπλοφορία, βία κατά συρροή και απειλή.

Σε βάρος του τρίτου συνεργού τους, ο οποίος είχε κρυφτεί σε ντουλάπα και διέφυγε με κινηματογραφικό τρόπο από το διαμέρισμα, 14 ώρες μετά την αστυνομική επιχείρηση, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top