ΕΛΕΟΣ! Μέχρι και ο διοικητής του ΕΦΚΑ πήρε τη 13η σύνταξη που έδωσε ο Τσίπρας

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον μποναμά που πήραν βουλευτές και κρατικοί λειτουργοί

Μέχρι και ο διοικητής του ΕΦΚΑ πήρε τη 13η σύνταξη

Δεν είναι μόνο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας που πήραν το έκτακτο βοήθημα, που η κυβέρνηση ονόμασε 13η σύνταξη. Οι αποκαλύψεις είναι συνεχείς και καταιγιστικές, αφού όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος τον μποναμά Τσίπρα πήρε και ο διοικητής του ΕΦΚΑ, Θ. Μπακαλέξης.

(Ο κ. Μπακαλέξης)

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, 300 ευρώ πιστώθηκαν στο λογαριασμό του κύριου Μπακαλέξη, ο μισθός του οποίου είναι 4.631 ευρώ μεικτά, ενώ τη 13η σύνταξη πήρε και ο υποδιοικητής του ΕΤΕΑ – ΕΠ, Μ. Μπασιούκας, ο οποίος εισπράττει μισθός 3.000 ευρώ μεικτά.

Η ΗΔΙΚΑ αναγνώρισε ως δικαιούχο τον διοικητή του ΕΦΚΑ γιατί ο ίδιος είναι συνταξιούχος του ΟΓΑ και ως διοικητής Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου υπέστη περικοπή 70% στην αρχική σύνταξή του, των 2.330 ευρώ μεικτά, με αποτέλεσμα να πέσει στα 700 ευρώ.

Ο ίδιος πάντως ο διοικητής του ΕΦΚΑ δήλωσε στον Ελεύθερο Τύπο ότι πήρε το επίδομα χωρίς να το  καταλάβει και το επέστρεψε. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top