Οι υπόγειες διαδρομές του τουρκικού προξενείου και οι στενές σχέσεις ψευδομουφτή-Ερντογάν

Ο Αχμέτ Μετέ αλωνίζει στην Ξάνθη-ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Αλωνίζει ο ψευδομουφτής της Ξάνθης, Αχμέτ Μετέ, προσηλυτίζοντας Έλληνες, μουσουλμάνους στο θρήσκευμα, δηλώνοντας προκλητικά οτι ένας Ντενκτάς χρειάζεται στη Θράκη. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεϊν Ζεϊμπέκ φωτογραφίζεται μαζί του.

Την ώρα που οι βαλλιστικές εξετάσεις στα όπλα που βρέθηκαν στο τζαμί της Ηλιόπετρας δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί, Έλληνας δημοσιογράφος που γνωρίζει καλά τα θέματα της δυτικής Θράκης θέτει ερωτήματα για τη δημόσια ασφάλεια στην περιοχή.

«Οφείλεται στην αδιαφορία του ελληνικού κράτους. Δεν ελέγχει το ποιοι μπαίνουν στη Θράκη και τι μεταφέρουν» δήλωσε στο Star ο Κοσμάς Καραϊσκος, διαχειριστής της ιστοσελίδας tourkikanea.gr.

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ Ο ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗΣ

Ερωτήματα εγείρει η στάση του Αμχέτ Μετέ, του ψευδομουφτή της Ξάνθης, ο οποίος χθες, χαρακτήρισε τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, τουρκική. Το ίδιο προκλητική εμφανίστηκε και τουρκόφωνη εφημερίδα της Κομοτηνής, «Γκιουντέμ», η οποία αναφέρει:

«Ο επικεφαλής της Συμβουλευτικής Επιτροπής της τουρκικής μειονότητας στη δυτική Θράκη και μουφτής, Αχμέτ Μετέ, μίλησε για τα όπλα που βρέθηκαν σε τζαμί».

Είναι ο άνθρωπος που φωτογραφίζεται με φόντο τη σημαία της ανεξάρτητης Θράκης, που εύχεται στον πρόεδρο του μειονοτικού κόμματος DEB, Αλή Τσαβούς να γίνει ο Ντενκτάς της Θράκης. Είναι αυτός που κινεί τα νήματα στη μουσουλμανική μειονότητα και σε κάθε ευκαιρία δε διστάζει να επιδίδεται σε ανθελληνικό παραλήρημα.

«Πρέπει να σταματήσουμε να υποστηρίζουμε τους χριστιανούς. Ας ψηφίσουμε Τούρκο κι ας είναι χειρότερος. Άλλωστε, τι έχει κάνει για εμάς ο πραγματικός εχθρός; Ο Τούρκος μόνο με Τούρκο μπορεί να γίνει φίλος».

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Μετά από όλα αυτά εντύπωση προκαλούν οι φωτογραφίες που τον δείχνουν στο πλευρό του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ,  Χουσεϊν Ζεϊμπέκ.

Σε άλλη φωτογραφία οι δυο τους βρίσκονται σε εκδήλωση. Στους τοίχους είναι ζωγραφισμένο το τουρκικό εθνόσημο.

Οι σχέσεις του Μετέ με το κόμμα του Ερντογάν στενές. Όχι, μόνο με τον ίδιο τον πρόεδρο της Τουρκίας, αλλά και με τον υπουργό εξωτερικών Τσαβούσογλου.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που κάθε φορά που επισκέπτεται το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής ο πρόξενος τον υποδέχεται στην είσοδο με ανοιχτές αγκάλες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top