Τροχαίο Ευόσμου: Στο νοσοκομείο η μητέρα ενός εκ των 4 νεαρών που σκοτώθηκαν

Δεν άντεξε και κατέρρευσε-Την Τετάρτη οι κηδείες

Δεν άντεξε και κατέρρευσε η μητέρα ενός εκ των νεαρών που σκοτώθηκαν στο τροχαίο δυστύχημα του Ευόσμου, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΥΟ ΚΗΔΕΙΕΣ

Ο ένας από τους 17χρονους θα κηδευτεί αύριο στον Ιερό Ναό Ευόσμου, ο άλλος 17χρονος που φέρεται να είναι ο οδηγός, θα κηδευτεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του σε χωριό του Κιλκίς. Για τα άλλα δυο παιδιά, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε και πού θα κηδευτούν.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Ήταν περασμένες τρεις και μισή τη νύχτα στην οδό Αναγεννήσεως στο Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν μέσα στη νύχτα τον ανατριχιαστικό ήχο από τα φρένα του αυτοκινήτου και αμέσως μετά, τον εκκωφαντικό κρότο από την πρόσκρουση του οχήματος στο τσιμεντένιο τοιχίο, τη βάση ενός γηπέδου πέντε επί πέντε.

Οι επιβάτες του αυτοκινήτου, τέσσερις 17χρονοι συμμαθητές κι ένας 19χρονος φίλος τους, εγκλωβίστηκαν και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να μπορέσουν να τους βγάλουν από τα συντρίμμια.

Για τα τέσσερα παιδιά όμως ήταν ήδη πολύ αργά. Μόνο ένας 17χρονος είχε σφυγμό και μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Οι συγγενείς των παιδιών έπαθαν ισχυρό σοκ όταν πληροφορήθηκαν το δυστύχημα.

Όπως είπε στην τροχαία ο πατέρας του 17χρονου που οδηγούσε, ήταν πολύ αργά όταν κατάλαβε ότι ο ανήλικος γιος του είχε πάρει κρυφά το οικογενειακό αυτοκίνητο από την πυλωτή της πολυκατοικίας. Οι συμμαθητές του είχαν φτάσει εκεί με άλλο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την τροχαία, ο ανήλικος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, άγνωστο ακόμη κάτω από ποιες συνθήκες, με αποτέλεσμα αρχικά να χτυπήσει δεξιά και να συρθεί στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια να πέσει με ορμή στην γωνία του τσιμεντένιου τοιχίου.

Όπως διαπιστώθηκε μάλιστα, δυστυχώς  κανείς από τους πέντε επιβάτες δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top