Ελλάς το μεγαλείο σου! 41 μεγαλο-οφειλέτες του Δημοσίου «κρύβονται» πίσω από τον Αρτέμη Σώρρα!

Στέλνουν εξώδικα στις Εφορίες για να κερδίσουν χρόνο-Χρωστούν συνολικά 43 εκατομμύρια ευρώ!

Εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την δράση της οργάνωσης Σώρρα, καθώς υπάρχουν τρία στοιχεία που προκαλούν πολύ μεγάλη αίσθηση!

Ένα από αυτά, είναι ότι τουλάχιστον 5.000 άτομα είναι αυτή την στιγμή ο αριθμός των προσώπων που έχουν στείλει σε Εφορίες, ασφαλιστικούς οργανισμούς και τράπεζες, εξώδικα με τα οποία ζητούν να συμψηφιστούν τα χρέη τους με τα περίφημα ομόλογα Σώρρα.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό, είναι ότι ο αριθμός αυτός αντί να πέσει τις ημέρες που έγιναν γνωστές οι αποκαλύψεις για τον Σώρρα και οι εισαγγελικές κινήσεις, αυξήθηκε!

Να σημειώσουμε, ότι πίσω από αυτά τα 5.000 άτομα, κάποιοι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, κάποιοι είναι φτωχοί άνθρωποι. Υπάρχουν όμως και 41 μεγαλο-οφειλέτες του Δημοσίου, που χρωστούν από ΕΝΑ έως ΟΧΤΩ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ ο καθένας, συνολικά 43 εκατομμύρια ευρώ, οι οποίοι έχουν στείλει εξώδικα στις εφορίες και ζητούν συμψηφισμό με τα ομόλογα Σώρρα.

Γιατί το κάνουν; Γιατί απλά δεν θέλουν να πληρώσουν τις οφειλές τους, και μέσω των εξώδικων Σώρρα , κερδίζουν χρόνο, αποπροσανατολίζοντας τις αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top