ΛΥΓΙΖΕΙ ο πατέρας του παραολυμπιονίκη που σκότωσε τον 47χρονο –«Δεν είμαι ηλίθιος, ήταν κακιά στιγμή»

Μιλά για πρώτη φορά στην κάμερα για την δολοφονία στο Μοσχάτο που σόκαρε την Ελλάδα

Για πρώτη φορά ο πατέρας του παραολυμπιονίκη, ο οποίος  πυροβόλησε θανάσιμα τον 47χρονο πρώην σύζυγο της συντρόφου του, στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Μοσχάτου, σπάει τη σιωπή του, για το έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Ο τραγικός πατέρας φανερά συντετριμμένος από αυτό που έχει συμβεί μίλησε στην εκπομπή «Tatiana Live», ευχαριστώντας τον κόσμο, τα ΜΜΕ και την δικαιοσύνη για την στάση που κράτησαν απέναντι στο παιδί του.

«Δεν υπάρχει καλύτερο παιδί στον κόσμο…. Δεν είμαι ηλίθιος πατέρας, αλλά καλύτερο  παιδί δεν υπάρχει στον κόσμο. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο και τα κανάλια. Και τον κύριο ανακριτή και τον εισαγγελέα τους υπέρ ευχαριστώ. Να μην τύχει ποτέ σε κανέναν», είπε ο πατέρας του παραολυμπιονίκη, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι το παιδί του, θα είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.

«Αυτό με έσωσε, αλλιώς θα είχα πάθει εγκεφαλικό» πρόσθεσε, αρνούμενος τους ισχυρισμούς πως το έγκλημα ήταν προμελετημένο.

«Ήταν κακιά στιγμή», είπε, λέγοντας ότι ο ίδιος δεν ήξερε τίποτα για την σχέση του γιου του με την πρώην σύζυγο του θύματος.

Στο ερώτημα «αν απειλούσαν τον παραολυμπιονίκη;», o πατέρας του δράστη, απάντησε θετικά. «Τον απειλούσαν και τα έμαθα μετά, φοβόταν για μένα και για την μάνα του και τον αδελφό του», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν έχει ιδέα για το όπλο, που φέρεται να είχε στην κατοχή του, ο γιος του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top