Καρέ καρέ οι ΘΡΑΣΥΤΑΤΕΣ ένοπλες ληστείες- "Χτύπησε" σε 2 βενζινάδικα μέσα σε λίγα λεπτά

Σε κεντρικούς δρόμους της Καλλιθέας τα βενζινάδικα

Θρασύτατος ληστής, με την απειλή όπλου, κατάφερε να ληστέψει δυο βενζινάδικα στην περιοχή της Καλλιθέας, μέσα σε 5 λεπτά. Ο δράστης, μάλιστα, απείλησε με το όπλο του και έναν οδηγό ταξί, που μόλις είχε παρκάρει μπροστά από το βενζινάδικο.

Είναι 2μιση τα ξημερώματα και ο κουκουλοφόρος εισβάλλει μέσα στο βενζινάδικο, κρατώντας το όπλο στο χέρι.

Με γρήγορες κινήσεις, απειλεί τον υπάλληλο και κατευθύνεται προς την ταμειακή μηχανή. Το όπλο στο χέρι του, σε πλάγια θέση, δείχνει ότι είναι έμπειρος.

Τα χρήματα δεν ήταν πολλά και αυτό τον εκνευρίζει. Στα λίγα δευτερόλεπτα μέσα στο χώρο, απαιτούσε από τον υπάλληλο κι άλλα χρήματα. Αρχίζει να ψάχνει τα ντουλάπια, μήπως βρει άλλα χρήματα ή κάτι που να έχει αξία.

Έξω από το βενζινάδικο, τρία ταξί περιμένουν τον υπάλληλο για να εξυπηρετηθούν. Στο συγκεκριμένο βενζινάδικο, στην οδό Δημοσθένους στην Καλλιθέα, γίνονται αλλαγές βάρδιας και πάντα υπάρχει κόσμος. Αυτό, όμως, δεν πτόησε τον δράστη.

Ο κουκουλοφόρος, χωρίς να διστάσει, πλησιάζει τον έναν από τους ταξιτζήδες. Του βάζει το όπλο μέσα από το παράθυρο του συνοδηγού και κάτι του λέει.

Οι κινήσεις του καταγράφονται από τις κάμερες ασφαλείας. Είναι φανερό πως είχε μελετήσει τα πάντα!

Μέσα σε λίγα λεπτά, ο ληστής έφτασε στο άλλο βενζινάδικο, που βρίσκεται πάνω στην Λεωφόρο Θησέως. Με προτεταμένο το όπλο, προσπαθεί να μπει γρήγορα μέσα στο χώρο που βρίσκεται η ταμειακή μηχανή και ο υπάλληλος. Από την φόρα που είχε, χτυπάει πάνω στην πόρτα. Ήταν κλειδωμένη από μέσα. Με την απειλή του όπλου, αναγκάζει τον υπάλληλο να του ανοίξει.

Η Ομάδα ΔΙΑΣ άρχισε να αναζητά το δράστη στα στενά της Καλλιθέας. Όμως, εκείνος είχε προλάβει να εξαφανιστεί. Η λεία του δεν ξεπέρασε τα 500 ευρώ και από τα δυο βενζινάδικα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top