Σε σπίτια οπαδών του στην Πάτρα αναζητούν οι αρχές τον ΣΩΤΗΡΑ Σώρρα

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό

Σε σπίτια οπαδών του στην Πάτρα αναζητούν το Σώρρας

Μπορεί τις πρώτες μέρες μετά από την εξαφάνιση του… «σωτήρα» Αρτέμη Σώρρα τα σενάρια περί διαφυγής του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιταλία ή τη Λατινική Αμερική να είχαν οργιάσει, αξιωματικοί της ΕΛΑΣ όμως εκτιμούν ότι ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις» παραμένει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πάτρα.

Μετά λοιπόν από τον εξονυχιστικό έλεγχο σε αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρίες στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ έχουν μπει σπίτια στενών συνεργατών και συγγενών του Αρτέμη Σώρρα στη γενέτειρά του την Πάτρα που μπορεί να του έχουν προσφέρει κρησφύγετο.

Εξετάζονταν μάλιστα το βίντεο με το παραληρηματικό διάγγελμα του Σώρρα, οι αξιωματικοί εκτιμούν πως η βιντεοσκόπηση έγινε σε κάποιο υπόγειο σπιτιού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία προσπάθησε να κλείσει όλες τις διόδους διαφυγής με το που ελήφθη η καταδικαστική απόφαση σε βάρος του Σώρρα και της συζύγου του και εκτιμάται ότι το ζευγάρι δεν πρόλαβε να φύγει ούτε καν από το νομό Αχαΐας.

Έρευνες έχουν πραγματοποιηθεί και στην Αθήνα, στο σπίτι που δήλωνε ο Αρτέμης Σώρρας ως μόνιμη κατοικία στη Νέα Σμύρνη, σε δύο διαμερίσματα στην Καλλιθέα, όπου μένουν στενοί συγγενείς του, σε μια μονοκατοικία στα Μεσόγεια και σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

Τέλος τόσο το κινητό  του Σώρρα, όσο και το κινητό της συζύγου από τη στιγμή που εξαφανίστηκαν είναι κλειστά και δεν υπάρχει στίγμα τους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top