ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η στιγμή που ληστές «χτυπούν» μίνι μάρκετ στην Παλλήνη

Έβγαλαν όπλο και απείλησαν τον υπάλληλο

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα ληστές χτύπησαν μίνι μάρκετ στην Παλλήνη. Τα μεσάνυχτα της Κυριακής τρεις κακοποιοί με την απειλή όπλων  ακινητοποίησαν το νεαρό υπάλληλο και πήραν χρήματα και τσιγάρα.

Ο ένας από αυτούς σημάδεψε τον υπάλληλο και τον ανάγκασε να πάει στο ταμείο και να το ανοίξει. Στην συνέχεια τον υποχρέωσαν να απομακρυνθεί, ενώ μπήκε στο κατάστημα και τρίτος συνεργός τους που δεν κρατούσε όπλο.

Τρομοκρατημένος ο νεαρός φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε το Star να μιλάει μαζί τους και να σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Ο ένας από τους κακοποιούς παίρνει περίπου 1.000 ευρώ από το ταμείο, ενώ ένας άλλος έχει σκύψει και παίρνει κούτες με τσιγάρα και συσκευασίες καπνού, τα οποία τοποθετεί σε κούτα.

Όταν την γεμίζει βγαίνει πρώτος έξω και τον ακολουθεί ένας από τους συνεργούς του. Ο τρίτος παραμένει στο μίνι μάρκετ κάτι λέει στον υπάλληλο και αμέσως μετά φεύγει τρέχοντας.

Η αξία των τσιγάρων και του καπνού είναι περίπου 4.000 ευρώ. Οι ληστές ζήτησαν από τον 24χρονο υπάλληλο και το τσαντάκι του. Όταν εκείνος τους είπε ότι δεν έχει χρήματα μέσα του το πέταξαν προς το μέρος τους. Ο νεαρός το άνοιξε και έβαλε το πορτοφόλι του στην τσέπη του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top