Στη ΦΥΛΑΚΗ ο Αρτέμης Σώρρας που θα έσωζε την Ελλάδα με τα 600 δις του – "Έφαγε" 8 χρόνια! Ίδια ποινή και για τη γυναίκα του

Του επιβλήθηκε και 5 χρόνια στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων- Πρώτη Ανάρτηση 17-03-2017 15:43

Στη ΦΥΛΑΚΗ ο Αρτέμης Σώρρας

Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο Αρτέμης Σώρρας, καθώς το δικαστήριο τον καταδίκασε χωρίς αναστολή σε οχτώ χρόνια κάθειρξη με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.

Μηνυτής ήταν ο πρώην συνεργάτης του, ο οποίος καταγγέλλει ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν σε επιχείρηση με παιδότοπους, και ο κουμπάρος του, ο οποίος του είχε αναθέσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητό του και ο Σώρρας του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.

Πριν από λίγο καιρό ο κουμπάρος του Αρτέμη Σώρρα και δικηγόρος Φώτης Λεπίδας είχε δηλώσει για την υπόθεση στο «Ε»:

«Υπήρξε μία ιστορία με ληγμένα δηνάρια του Κουβέιτ. Με τα μάτια μου είδα βαλίτσες γεμάτες με δηνάρια του Κουβέιτ. Και μάλιστα τρομοκρατημένος. Γιατί τις είδα με τα μάτια μου όταν διαμαρτυρήθηκα γιατί δεν μου έδινε τα λεφτά από ένα αυτοκίνητό μου που πήρε να πουλήσει. Φανταστείτε ότι μου προσέφερε -ήταν γαλαντόμος- δηνάρια τα οποία “κόστιζαν” δισεκατομμύρια ευρώ για 40 με 50 χιλιάδες ευρώ. Δηλαδή, πόσο ένας άνθρωπος πρέπει να ψάξει κάτι άλλο για να καταλάβει τι κάνει; Κατά την εισβολή των Αμερικανών στο Κουβέιτ μετά τον Σαντάμ “ακυρώθηκαν” τα δηνάρια”. Όχι 600 δισ. ευρώ, ούτε ένα ευρώ δεν έχει. Τον γνώρισα όταν έβαζε μάρμαρα και πλακάκια και μου ζήτησε με τη γυναίκα του να τους παντρέψω».

Το δρόμο της φυλακής θα πάρει και η σύζυγος του Αρτέμη, Βάια Ρουγκλίου, η οποία καταδικάστηκε επίσης σε 8 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή για το ίδιο αδίκημα.

Στο δικαστήριο δεν πήγε ο Αρτέμης Σώρρας, ούτε ο δικηγόρος του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top