Συμμορία είχε γίνει ο τρόμος των ταξιτζήδων: Έμπαιναν ως πελάτες, τους οδηγούσαν στην Αγία Βαρβάρα και τους λήστευαν

Τους απειλούσαν με μαχαίρι ενώ πολλές φορές το χρησιμοποιούσαν κιόλας τραυματίζοντας τους στο πρόσωπο και στα χέρια

Συμμορία λήστευε οδηγούς ταξί στην Αγία Βαρβάρα

Συμμορία που λήστευε οδηγούς ταξί στην Αγία Βαρβάρα, εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και το Τμήμα Ασφάλειας της περιοχής.

Οι δράστες, που είχαν συστήσει το τελευταίο τρίμηνο συμμορία, επιβιβάζονταν ως πελάτες σε ταξί, από διάφορα σημεία της Αττικής, με προορισμό την περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Εκεί τους οδηγούσαν σε ερημικά σημεία, τους ακινητοποιούσαν και με την απειλή μαχαιριού και τη χρήση σωματικής βίας τους αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Μάλιστα οι δράστες ήταν ιδιαίτερα βίαιοι και σε κάποιες περιπτώσεις δεν δίσταζαν να τραυματίσουν, με τη χρήση μαχαιριού, τα θύματά τους στο πρόσωπο και στα χέρια.

Το πρωί της Τετάρτης συνελήφθη στην Αγία Βαρβάρα ένα μέλος της εγκληματικής ομάδας. Πρόκειται για έναν 28χρονο, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται τρεις ακόμη συνεργοί του, ηλικίας 19, 33 και 34 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε συμμορία, για ληστείες και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top