Η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς ανέλαβε την ευθύνη για την αποστολή του ΤΡΟΜΟΔΕΜΑΤΟΣ στον Σόιμπλε

Τι αναφέρει η τρομοκρατική οργάνωση

Η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς ανέλαβε την ευθύνη για την αποστολή του ΤΡΟΜΟΔΕΜΑΤΟΣ στον Σόιμπλε

Με μια μακροσκελή ανακοίνωσή τους που δημοσιεύτηκε σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς ανέλαβε την ευθύνη για την αποστολή του παγιδευμένου πακέτου στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών με παραλήπτη τον ίδιο τον υπουργό της Γερμανίας, Β. Σόιμπλε. 

Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων έχουν δημιουργήσει ένα διεθνές δίκτυο το οποίο και έχει σκοπό να συνεχίσει τις επιθέσεις και στο εξωτερικό, τονίζοντας ότι η αποστολή του δέματος στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών αποτελεί ενέργεια «στο πλαίσιο της εκστρατείας της 2ης πράξης του Σχεδίου Νέμεσις».

Καταλήγουν τέλος ότι θα βγάλουν μέσα στο επόμενο διάστημα και προκήρυξη. 

Υπενθυμίζεται ότι χθες η ασφάλεια του υπουργείου Οικονομικών στο Βερολίνο εντόπισε ένα παγιδευμένο δέμα με αποστολέα τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Α. Γεωργιάδη και παραλήπτη τον Β. Σόιμπλε.

Σύμφωνα με πληροφορίες το δέμα είχε γραμματόσημα από Ελλάδα και barcode, ενώ τόσο αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής, όσο και στελέχη των ΕΛΤΑ αδυνατούν να εξηγήσουν πώς οι τρομοκράτες κατάφεραν να σπάσουν τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και πώς τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα του αεροδρομίου δεν εντόπισαν τον εκρηκτικό μηχανισμό. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top