Ο Κλέιτον που βρέθηκε στο τροχαίο με την Πόρσε μιλά συγκινημένος στο Star-«Έχω παιδί και καταλαβαίνω»

Ήταν ο οδηγός του μυστηριώδους Audi R8 που θέλησε να βοηθήσει τον Υπάτιο, τον τραγικό πατέρα που έχασε σύζυγο και παιδί

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Σίλβα Κλέιτον, ο οδηγός του μυστηριώδους Audi R8, που σταμάτησε στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος με την Πόρσε στην εθνική οδό Αθηνών–Λαμίας, όπου έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι, μίλησε στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είπε πως δεν είδε καν την Πόρσε, τονίζοντας ότι άργησε να καταλάβει ότι είχε γίνει τροχαίο, καθώς τα αυτοκίνητα είχαν γίνει κομμάτια.

«Όταν έφτασα εγώ δεν υπήρχε τίποτα! Έμεινα εκεί, προσπαθώντας να καταλάβω τι έχει γίνει. Ποιος θα φανταζόταν ότι θα γίνει ένα τέτοιο ατύχημα! Δεν καταλάβαινες τι αυτοκίνητα ήταν! Ήταν όλα διαλυμένα και επειδή έχω και εγώ παιδί καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι…  Δεν είδα την Πόρσε! Φαινόταν μόνο κομμάτια, δεν κατάλαβα καν ότι ήταν ατύχημα αυτοκινήτου όταν σταμάτησα, γιατί ήταν έξω από το δρόμο. Μετά κατάλαβα ότι ένας άνθρωπος έψαχνε μέσα στη φωτιά…  Δυστυχώς δεν μπορούσα να βοηθήσω αλλιώς. Εκείνη τη στιγμή όμως πέρασαν πολλά πράγματα από το μυαλό μου! Πως από το πουθενά μπορεί να γίνει το ατύχημα που έγινε. Ο άνθρωπος έκανε όλα όσα έπρεπε να κάνει, να πάει στις τουαλέτες και από το πουθενά έγινε όλο αυτό που έγινε. Μετά ήρθε η αστυνομία και εγώ συνέχισα τον δρόμο μου προς τη Λάρισα», είπε χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top