ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ Θήβας: Ο ποδοσφαιριστής Κλέιτον ο οδηγός του μυστηριώδους R8

«Ο Υπάτιος ήταν έτοιμος να πέσει μέσα στις φλόγες»

Ο ποδοσφαιριστής Κλέιτον ο οδηγός του μυστηριώδους R8

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Σίλβα Κλέιτον ήταν τελικά ο οδηγός του μυστηριώδους R8 που όπως είχε πει ο Υπάτιος Πατμάνογλου σταμάτησε στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας λίγα λεπτά μετά το τροχαίο και τον ρώτησε αν χρειάζεται βοήθεια.

Μάλιστα τότε, ο χαροκαμένος σύζυγος και πατέρας, που είδε μπροστά στα μάτια του να ξεκληρίζεται η οικογένειά του, είχε πει ότι πιθανόν η μοιραία Porsche, του γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo να έκανε κόντρες στην εθνική με το R8.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μίλησε στην εφημερίδα «Ειδήσεις», τονίζοντας ότι δεν είδε καν την Porsche και δεν ξέρει αν ο 24χρονος Γ. Βακάκης τον προσπέρασε ή απλά προπορευόταν στη διαδρομή.

(Ο Σίλβα Κλέιτον)

Αποκάλυψε μάλιστα ότι και ο ίδιος ήθελε να σταματήσει στο πάρκινγκ, όπου συνέβη η απίστευτη αυτή τραγωδία και πιθανόν να βρισκόταν στη θέση της Αποστολίας και του 3χρονου Παύλου, αν είχε πάει λίγο νωρίτερα.

Περνώντας από το σημείο της τραγωδίας, ο Κλέιτον είδε τους καπνούς και κατάλαβε ότι είχε γίνει κάτι κακό. Σταμάτησε και αυτό που αντίκρισε όπως είπε του πάγωσε το αίμα, καθώς παντού ήταν διάσπαρτα τμήματα των δύο αυτοκινήτων, και φωτιά.

Όσο για τον Υπάτιο Πατμάνογλου, τον οποίο είδε μπροστά του αλαφιασμένο είπε:

«Τον είδα να είναι έτοιμος να βουτήξει στο αυτοκίνητο που φλεγόταν. Τον ρώτησα αν θέλει βοήθεια, αν πρέπει να φέρω πυροσβεστήρα και εκείνος μου απάντησε: “τι πυροσβεστήρα, εδώ κάηκαν η γυναίκα και το παιδί μου”».

Όπως είπε, έμεινε μαζί του για πέντε λεπτά μέχρι να φτάσει η αστυνομία και στη συνέχεια αποχώρησε. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα από το υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες της Εθνικής Οδού δεν προκύπτει ότι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έκανε κόντρες με τη μοιραία Porsche.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top