ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ συνάδελφος του 50χρονου που σκοτώθηκε στο εργοτάξιο του Μετρό Θεσσαλονίκης: «Είχα άγιο»

Ο άτυχος άνδρας τους προειδοποίησε όλους να απομακρυνθούν

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ συνάδελφος 50χρονου που σκοτώθηκε στο Μετρό

Ανατριχίλα προκαλεί η ανάρτηση συναδέλφου του 50χρονου, ο οποίος τη Δευτέρα άφησε την τελευταία του πνοή στο εργοτάξιο του Μετρό Θεσσαλονίκης, όταν το γερανοφόρο όχημα που χειριζόταν ανατράπηκε και το κουβούκλιό του συνετρίβη σε δύο μεγάλες τσιμεντένιες δοκούς.

Όπως αναφέρει ο συνάδελφος του άτυχου άνδρα, ο 50χρονος φώναξε στον ίδιο και στους υπόλοιπους να απομακρυνθούν γιατί κατάλαβε ότι ο γερανός θα ανατρεπόταν.

Η ανάρτηση του Γ.Μ αναφέρει:

«Αγαπητοί φίλοι μου πριν μια ώρα περίπου γράφτηκε ο επίλογος σε ένα άσχημο ατύχημα στον χώρο εργασίας μου στο μετρό Καλαμαριάς (Αιγαίου με Πόντου) όπως ήδη έγινε γνωστό από τα ΜΜΕ με το χειρότερο αποτέλεσμα.

Ένας χειριστής γερανού στην προσπάθεια του να ανελκύσει από το βάθος του μετρό ένα φορτηγό με παπαγάλο, ίσως από λάθος εκτίμηση του βάρους ντεραπάρισε με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του μέσα στην καμπίνα του μηχανήματος.

Φίλε Παναγιώτη καλό παράδεισο. 

Η ανάρτηση γίνεται γιατί στο παραπάνω περιστατικό είχα άμεση συμμέτοχη βοηθώντας πάνω από το σκάμμα και ακριβώς μπροστά από τον γερανό στο να αποφύγει τα εμπόδια που υπάρχουν στο ανέβασμα κάθε υλικού από το σκάμμα.

Ευτυχώς ειδοποιήθηκα έγκαιρα από τον εκλιπόντα ότι θα ανατραπεί ο γερανός και λέγοντας μου να τρέξω μακριά γρήγορα γλύτωσα το λιώσιμο από τον γερανό βάρους 30 τόνων περίπου που 2 δεύτερα μετά έκανε λιώμα τα πάντα στο διάβα του.

Αισθάνομαι ότι είχα άγιο και είμαι ακόμα ζωντανός.

Μια λαμπάδα στο ύψος μου ίσως με ηρεμήσει από το σοκ που έπαθα και ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω. Δυστυχώς όμως ο Παναγιώτης δεν με άκουσε όταν του είπα να πηδήξει έξω βλέποντας τον γερανό να πέφτει αργά στην αρχή και βίαια μετά στο σκάμμα. Ακράδαντα πιστεύω ότι προλάβαινε σίγουρα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top