Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 30χρονος αστυνομικός που σκότωσε τον οδηγό ταξί στην Καστοριά-Μυστήριο τα αίτια της δολοφονίας

Ο ειδικός φρουρός πέφτει σε αντιφάσεις-Τα σκοτεινά σημεία της απολογίας του/ Πρώτη ανάρτηση: 13-03-2017 07:32

Στον ανακριτή σήμερα ο 30χρονος που σκότωσε τον ταξιτζή

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Καστοριάς μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί και πατέρα δυο παιδιών, Σπύρου Τζέλιου.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, τον άτυχο ταξιτζή δολοφόνησε ένας 30χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος το 2014 είχε βραβευτεί από την Πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης για την σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.

Τραγική ειρωνία; Ο 30χρονος είχε πυροβολήσει τον Νίκο Μαζιώτη στο Μοναστηράκι, με το ίδιο 45αρι όπλο με το οποίο εκτέλεσε τον 52χρονο Σπύρο Τζέλιο.

ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΣΗΜΕΡΑ Ο 30ΧΡΟΝΟΣ

Ο αστυνομικός συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Υπό τον φόβο επεισοδίων, η μεταγωγή του στον εισαγγελέα και ακολούθως στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Καστοριάς έγινε την ίδια χρονική στιγμή που γινόταν η κηδεία του άτυχου οδηγού ταξί και υπό αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Μισή ώρα μετά τις 08:00 το πρωί της Δευτέρας, ο 30χρονος οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Στην υπόθεση, υπάρχουν πολλά «σκοτεινά» σημεία, καθώς όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, ο 30χρονος είναι «σφίγγα» δίχως να αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που του όπλισε το χέρι.

Αρχικά ο ειδικός φρουρός επικαλέστηκε προσωπικές διαφορές με το θύμα, ωστόσο στη συνέχεια υποστήριξε ότι είχε οικονομικά προβλήματα και ήθελε να ληστέψει τον οδηγό ταξί όμως δεν του αφαίρεσε κάτι.

Ο 30ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

 Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής, όταν η οικογένεια του ταξιτζή έκανε αναφορά στην αστυνομία καθώς ο52χρονος δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις. Αμέσως στην αστυνομία σήμανε συναγερμός, με δεδομένη την περίπτωση του μανιακού που επιτέθηκε σε δύο οδηγούς ταξί στην Κηφισιά, σκοτώνοντας τον έναν και τραυματίζοντας τον άλλον.

Οι συνάδελφοί του άρχισαν να τον αναζητούν, προσπαθώντας να τον εντοπίσουν. Τελικά, εντόπισαν το όχημά του λίγο μετά τις 9 το βράδυ στην περιοχή της Λεύκης, μέσω του συστήματος των Ραδιοταξί που διαχειρίζεται εταιρεία στην Αθήνα. Ο άνδρας ήταν, ήδη, νεκρός, όταν τον βρήκαν και κλήθηκε άμεσα η Αστυνομία η οποία απέκλεισε την περιοχή.

ΠΩΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο 30ΧΡΟΝΟΣ

Στις έρευνες της αστυνομίας συμμετείχε από την πρώτη στιγμή κι ένας 30χρονος ειδικός φρουρός που υπηρετούσε στην ΟΠΚΕ.

Κατά διαβολική σύμπτωση ο άτυχος ταξιτζής βρέθηκε νεκρός δίπλα σε ένα από τα κτήματα του αστυνομικού.

Οι συμπτώσεις όμως άρχισαν να γίνονται πολλές και να γενούν σοβαρές υποψίες όταν διαπιστώθηκε ότι ο ειδικός φρουρός ήταν αυτός που μπήκε τελευταίος στο ταξί του θύματος. Το κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενός περιπτέρου  που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την πιάτσα των ταξί στην Καστοριά.

Μαρτυρία ταξιτζή: Πήρα κούρσα τον δράστη μετά τη δολοφονία – ΒΙΝΤΕΟ

Πολύ σημαντική είναι η μαρτυρία του οδηγού ταξί που μετέφερε τον 30χρονο δράστη στην πόλη της Καστοριάς, λίγο μετά τη δολοφονία του 52χρονου.

Όπως είπε ο ταξιτζής μιλώντας στην ΕΡΤ, ο ειδικός φρουρός γύρω στις 19:30 κάλεσε ταξί από το Μανιάκοι που βρίσκεται λίγο πριν από τη Λεύκη.

«Μου είπε να τον αφήσω στις εργατικές κατοικίες για να πάρει το ΙΧ του, που το είχε στο συνεργείο και το είχε αφήσει εκεί ένας φίλος του» , τόνισε.

«Γεια σου γείτονα» είπε, μπαίνοντας στο ταξί ο δράστης, σύμφωνα με τον οδηγό ταξί.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top