ΠΡΟΣΟΧΗ! Δυο νεαρές λησταρχίνες «ξαφρίζουν» σπίτια σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Δύο νεαρές όμορφες γυναίκες που εμφανίζονται ως υποψήφιες ενοικιάστριες διαμερισμάτων έχουν γίνει εφιάλτης για τους ιδιοκτήτες τους καθώς τους απασχολούν και κλέβουν χρήματα και κοσμήματα από τα σπίτια τους.

Η θηλυκή συμμορία δρα σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία. Η Αστυνομία με ανακοίνωσή της προειδοποιεί τους ιδιοκτήτες ακινήτων να είναι προσεκτικοί για να μην πέσουν θύματα των δύο γυναικών.

Επικοινωνούν τηλεφωνικά μαζί τους και προσπαθούν να μάθουν εάν οι ιδιοκτήτες, κυρίως γυναίκες, ζουν μόνες και αν τα διαμερίσματα προς ενοικίαση είναι στην ίδια πολυκατοικία με αυτά των ιδιοκτητών. Κλείνουν ραντεβού και πηγαίνουν να δουν τα διαμερίσματα για τα οποία κάνουν επίμονες ερωτήσεις.

 Με αυτό τον τρόπο αποσπούν την προσοχή των ιδιοκτήτων και τους κλέβουν κοσμήματα και χρήματα. Τουλάχιστον δέκα τέτοια περιστατικά έχουν καταγραφεί σε Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία.

Ψάχνουν όλους τους χώρους χωρίς όμως να γίνει εύκολα αντιληπτό από τους ιδιοκτήτες. Όταν τα θύματα καταλαβαίνουν τις κλοπές έχουν περάσει ώρες, ακόμη και ημέρες. Με αυτό τον τρόπο άρπαξαν 650 ευρώ και κοσμήματα από μια ακόμη γυναίκα στην Αχαΐα.

Η Αστυνομία με ανακοίνωσή της προειδοποιεί τους πολίτες να είναι προσεκτικοί όταν τους προσεγγίζουν υποψήφιοι ενοικιαστές.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top