ΠΟΤΑΜΙΑ οι δρόμοι της Αθήνας - Δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία η Πειραιώς μετά από ώρες

Χάος λόγων των διακοπών ηλεκτροδότησης και εγκλωβισμοί στα ασανσέρ - Πρώτη ανάρτηση 13:24

ΠΟΤΑΜΙΑ οι δρόμοι της Αθήνας - Δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία η Πειραιώς μετά από ώρες

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η νεροποντή από το πρωί στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας «Γαλάτεια» η οποία αναμένεται ότι θα συνεχίσει να  πλήττει την χώρα μέχρι την Κυριακή. 

Η Τροχαία προχώρησε νωρίτερα σε διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Πειραιώς λόγω συγκέντρωσης νερών στο ύψος της Χαμοστέρνας, από την έντονη βροχόπτωση. Η βροχή  προκάλεσε  σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία και στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Πριν από λίγο  άνοιξαν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, μιας κύριας λεωφόρου της πρωτεύουσας, η οποία έμεινε για ώρες κλειστή.    

 Προβλήματα σημειώθηκαν και λόγω των διακοπών στην ηλεκτροδότηση,  από τις οποίες εκτός από το ότι σταμάτησαν να δουλεύουν αρκετοί φωτεινοί σηματοδότες, έγιναν αιτία να εγκλωβισθούν αρκετοί άνθρωποι σε ασανσέρ.        

Χαρακτηριστικό είναι ότι από το πρωί του Σαββάτου η Πυροσβεστική έχει δεχτεί περίπου 15 κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ, στις περιοχές Φαλήρου και Καλλιθέας. 

Η Πυροσβεστική επίσης εφιστά την προσοχή των πολιτών για τα καιρικά φαινόμενα και τους ζητά να ενημερώνονται από τα ΜΜΕ για την εξέλιξή τους, όπως και να αποφεύγουν τις μετακινήσεις όταν δεν υπάρχει αναγκαίος λόγος, στις περιοχές που πλήττονται από την κακοκαιρία.  

Ποιες περιοχές προειδοποεί ότι θα επηρεαστούν η ΕΜΥ  

Όπως προειδοποίησε με  έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, από την κακοκαιρία θα επηρεαστούν:

Σήμερα, Σάββατο η  ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες, η ανατολική Στερεά (περιλαμβανομένης πρόσκαιρα και της Αττικής), η Εύβοια, η Πελοπόννησος, οι Κυκλάδες, η Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και αρχικά και η Μακεδονία.  

 Αύριο, Κυριακή 12 Μαρτίου, θα επηρεασθούν μέχρι τις μεσημβρινές ώρες η Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και πιθανά πρόσκαιρα οι Κυκλάδες.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top